Ден 102: Утре носете яйца и домати за омлет на ново място

OFFNews 18 октомври 2020 в 20:51 9363 2

За 102-а поредна вечер протестиращи се събраха пред фонтана на президентството, за да поискат оставката на премиера Бойко Борисов, главния прокурор Иван Гешев и свикването на предсрочни парламентарни избори.

Хората започнаха да се събират след 20 часа.

По-рано днес протест на жителите на столичния квартал Горубляне блокира движението по Цариградско шосе за 2 часа, а протестиращ посрещна с викове "Оставка" и извади от нерви вицепремиера Красимир Каракачанов на отбелязването на деня на военните парашутисти.

Днес се навършват 76 години от първото бойно сражение на Парашутната дружина от състава на Първа българска армия в битката за височината Стражин.

Ще продължим докато не се предадат като германците преди 76 години и не подадат оставка, заяви от трибуната военен парашутист.

Утре си носете яйца и домати. Ще направим омлет на място, на което досега не сме били, призова гражданите адвокат Николай Хаджигенов от Отровното трио.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5712

2

tough

19.10 2020 в 08:20

Шкембе войвода си празнува деня на парашутистите самичък, а самите парашутисти стачкуват против него. Типично дебелоочие (и без тва всичко му е дебело, не само очите) и конскапацизъм.

2100

1

гоуемио

19.10 2020 в 07:40

Лумпените така и не вдянаха, какъв си го завират с тези яйца и домати!
 
X

Подкастът на OFFNews