Частна охрана за Спешния център в Горна Оряховица от днес, медиците оттеглиха оставките си

OFFNews 02 февруари 2019 в 19:52 3037 1

Снимка БГНЕС

От днес Центърът за спешна медицинска помощ в Горна Оряховица разполага с частни гардове, предаде БГНЕС.

Медиците, работещи в Спешния център, оттеглиха оставките си, които подадоха след поредния случай на насилие, при който 35-годишна жена от ромски произход нападна с юмруци фелдшера Наталия Армянова.

От днес на място в спешна помощ охрана ще има от 18.00 до 6.00 часа сутринта. При кризисни ситуации здравните работници ще могат да разчитат на два допълнителни екипа. До няколко седмици се очаква и в линейките да бъдат монтирани паникбутони за бърз достъп до частната охранителна фирма.

Средствата за охранителните мерки бяха отпуснати в началото на седмицата от министъра на здравеопазването Кирил Ананиев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12319

1

Чичо ви

03.02 2019 в 06:44

Ча'ай малко - ромеите не работят, не ходят на училище, не плащат за ток и вода, крадат, ние ги храним с пари от нашите данъци, а сега от същите тези данъци ще отделяме средства да плащаме на частни охранители да ни пазят от същите тези ромеи, които храним? Кой идиот го измисли това, бе? Вместо да се отстрани причината за проблема - да се изкорени мързела у ромеите, ние се борим с последствията. Каца без дъно пълни ли се бе, мушморок? И сега какво - до всеки лекар ще сложим охранител ли? После до всеки учител, до всеки инкасатор, до всеки "..............." - попълва се по избор. И плащай, плащай, плащай... Докога??? И всичко това, понеже няма кой да удари по масата и да спука веднъж завинаги ромейския цирей. Е нЕма такава държава!

P.S. Как се решава проблема ли? Ето част от отговора - Строителни воиски, тухларни, 30 дневен арест за дребни кражби с принудителен обществен труд, и т.н. Трудът е очовечил маймуната, ще се справи и с ромеите!
 
X

Да помогнем на украинските деца!