Биячът от Ботевградско обвинен за хулиганство и пуснат на свобода

OFFNews 07 февруари 2017 в 07:46 10085 4

Биячът от Ботевградско обвинен за хулиганство и пуснат на свобода

37-годишният Йордан, който прояви необуздана агресия срещу шофьор на столичния булевард "Ботевградско шосе" е с повдигнати обвинения за хулиганство, но не е в ареста. Късно снощи съдът го е освободил. 

Мъжът няколко пъти е засякъл и спрял автомобил, в който били баща и син. Той крещял като обезумял, че ще ги убие. При второто засичане на автомобила на пострадалите в средната лента на булеварда, той извадил метален прът и започнал да удря по колата. 

"От какво беше провокирана тази агресия от наша страна?. Ние се движехме с 50 км в час, не сме го засичани, не сме имали никакви контакти с него, нямам обяснения за тази агресия от този човек", обясни пострадалият пред Нова тв. Той каза, че момчето му се уплашило и се разплакало. 

Въпреки това детето проявило съобразителност и поискало телефона на баща си, за да снима номера на автомобила на нападателя. Именно това помогнало на полицаите да го открият.

От полицията съобщиха, че задържаният им е познат - той често обичал да кара пил. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15509

4

Бухльо

07.02 2017 в 12:26

Като им е познат, да го превъзпитат няколко пъти в районното - повод все ще намерят, както той е "намерил" да се кара на хората и ще спре да се прави на мъж.
Аман от смотани комплексари.

29585

1

Izalina

07.02 2017 в 07:56

"задържаният им е познат - той често обичал да кара пил"

Драконовски мерки в новия закон, туй-онуй?
Защо изобщо още управлява МПС? и бие?