Без вода в Стрелбище заради ремонт

OFFNews Последна промяна на 20 януари 2020 в 05:44 1021 0

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение днес ще бъде спряна водата в жк "Стрелбище" от 10 до 18:30 часа на:

- ул. „Хайдушка гора“ - от ул. „Червена роза“ до бул. „България“
- ул. „ Твърдишки проход“ - от ул. „Нишава“ до ул. „Хайдушка гора“
- ул. „Нишава“ № 108, № 109, № 110, бл. 18, бл. 19, бл. 20, бл. 21 и
- 126-то ОУ „ Петко Ю.Тодоров“.

За това предупреждава "Софийска вода".

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на ул.„Твърдишки проход“ и ул. „Хайдушка гора“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !