Бареков: На Борисов му липсва мъжество

Царят е гол и гледката изглежда лошо, коментира евродепутатът

OFFNews 07 ноември 2016 в 10:49 6822 4

ГЕРБ ще загуби тези избори, защото те са вот на народа срещу тяхното некадърно управление. Това написа във фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

Оставката на Борисов е предизвестена, а отлагането й е признак на липсващо мъжество, допълни още той. Тези избори са важни, защото избираме между прозрачността и задкулисието.

Ето цялата позиция на евродепутата:

И от Великата китайска стена се вижда, че #Оставката на Борисов е предизвестена. Въпрос на тактика и липсващото мъжество е, че я отложиха с една седмица. ГЕРБ ще загуби тези избори, защото те са вот на народа срещу тяхното некадърно управление. Въпрос на дни е тълпи разочаровани новопрогледнали да повтарят това, което аз ви казах преди три години: че царят е гол и гледката изглежда лошо.

Дори хващането за думите на Борисов кога е щял да подаде оставка и при какви обстоятелства точно е като хващането на удавника за сламка. Даже е по- добре да продължи агонията още малко, за да види непредубедената публика колко жалко е вкопчването във властта и нейните регалии. Ще разбере народът, че върхушката на ГЕРБ и нейният тартор са алчни за власт и ламтят за нея, без властта бившите комунисти, ченгета и меркантилни кариеристи просто не могат да съществуват. ГЕРБ заедно с прислугата си от другите партии са еманация на некадърността и посредствеността, облечени в мантията на "вечната" власт, което ги правеше толкова привлекателни за населението. Загубили избори, гербаджиите ще се валят пред очите ни като плужеци. Радев ще ги победи, защото се оказа точен човек в точното време. По- важно сега е отношението на партиите-лакеи към него. Патриотите ще се въргалят и увъртат високопарно, защото са зависими от властта на Борисов и потоците пари към тях. Зависимият Марешки побърза да си покаже магарията и подкрепи Цачева, с което плю в лицето на набързо повярвалите в популисткото заиграване с цените. Пуснатите да цепят лявото Калфин, Гоце и Дончева вече са в небитието и все тая какво ще кажат. Реформаторите не съществуват. Само ДПС постъпи почтено и заяви, че подкрепя промяната. За което евалла!

Днес и утре ще има само две позиции - за или против Борисов и ГЕРБ. За демокрацията и неизползването на властта за лични цели, и против корупцията и купуването на цели партии и политици. За прозрачността и против задкулисието.

#Оставка с предизвестен край е въпрос на седмица. Нека "баджак" журналистиката не баламосва публиката със скечовете на Цв. Цв. и семплата личност на Цецка Цачева. Дори безумният референдум на Слави получи такава огромна подкрепа, защото на народа му писна от задкулисните сделки на политиците и олигархията, а днешната Коалиция ГЕРБ+ е еманация на това. Борисов и партията му си отиват барабар с целия слугинаж. Въпросът е кой ще ги последва и кой ще застане срещу тях и открито ще подкрепи алтернативата им. Днес това е генерал Радев. По делата им ще ги познаете. В неделя е само първият вот на недоверие на Борисов и ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

4

мнение от IP

07.11 2016 в 18:05

Тоя....нали искаше да участва в коалицията и се сърдеше, че не го канят на преговори.

12359

3

kibrito

07.11 2016 в 11:54

След този разбор на събитията на Бареков му остава само да купи един букет и да поздрави генерала за победата, както поздрави преди време този, когото сега оплюва. А словесната битка между Бареков и Борисов може да остане в историята като “Войната на Б Б“ - в превод: войната на БезгръБначните“

13056

1

Какавидков

07.11 2016 в 11:34

Два капута.