Адвокатът на Цветан Василев: Пеевски е посещавал КТБ всеки ден

OFFNews 15 май 2015 в 09:04 6127 8

Депутатът Делян Пеевски е посещавал КТБ и Цветан Василев почти всеки ден. Това заяви адвокатът на банкера Константин Симеонов по бТВ.

Подател на списъците с гости в сградата на КТБ, които бяха оповестени вчера, категорично не е Василев, категоричен бе защитникът.

Според него липсата на името на Пеевски в листата с посетители се дължи на няколко причини. Едната от тях е статутът му на много вътрешен човек, чиито посещения не се отразяват. Друг вариант е да е влизал по различен начин или пък да се е пазил, готвейки се за това, което предстои, смята Симеонов. 

„Подобен тип неща, както беше с видеоклипа (в който Василев и Иван Искров празнуват заедно – бел. ред.), идва да покаже, че някои хора лъжат за КТБ и за отношенията си с Цветан Василев. Лошото е, че от момента, в който Цветан Василев е в немилост, всички гледат как да се прекръстят и да докажат, че не са имали нищо общо с него”, каза Симеонов.

Той предположи, че в някакъв момент могат да се появят и записи от камерите в сградата на банката, но ако това се случи, Василев пак няма да е разпространителят: „Ако някой друг ги е източил или разполага прокуратурата с тях, както и вероятно с тези списъци, вече е друга тема. Ако излязат от някъде, няма да е от него”, категоричен бе юристът. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови