93 години от убийството на Тодор Александров

OFFNews Последна промяна на 03 септември 2017 в 09:18 1935 2

93 години от убийството на Тодор Александров

Над село Сугарево, край Мелник, ще бъдат отбелязани 93 години от убийството на легендарния водач на ВМРО Тодор Александров.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов, който е лидер на ВМРО, е разпоредил младите в движението да излязат по-активно на политическия терен и да се включат със своите идеи в управлението на страната на национално и местно ниво. Каракачанов се срещна вчера с активисти на младежката организация в Мелник. Той даде висока оценка на свършеното в управлението досега.

Идеята е младежите да дават конкретни предложения и тези от тях, които са с потенциал за развитие, да се очукват в този вид работа и да започнат да навлизат в политическия живот. Смятаме, че курсът, който е предприет, е добър. Просто трябва с постоянство да се продължи в тази насока и по никакъв начин да не допускаме разцепление, за да си продължим предприетата програма, коментира за БНР председателят на Националния младежки комитет на ВМРО Михаил Петров.

С името на Тодор Александров са свързани едни от най-героичните страници на ВМРО. Войводата проявява изключителна храброст по време на Балканската война. С четници си той превзема Кукуш и го предава на настъпващите български военни части.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7699

2

Комита

03.09 2017 в 11:55

Няма никаква връзка между ВМРО на Тодор Александров и политическа партия ВМРО–БНД на агент Иван.

Неделя е, на никой не му се работи, но Driver007 има право. Вземете си оправете материала!

8266

1

Driver007

03.09 2017 в 10:14

Браво бе, оХнюз. Под заглавието се очаква да има поне нещо написано за Тодор Александров!
Почти цялата е за създанието на ДС Каракачанов.

Те такива глупави медии направиха от това чучело "политик".