23 запалянковци са задържани на мача Славия - Левски

Други 21 във видимо нетрезво състояние не били пуснати в стадиона

OFFNews 10 май 2018 в 07:10 3610 0

23 запалянковци са задържани на мача Славия - Левски

23 футболни фенове са задържани преди и по време на проведената снощи футболна среща между отборите на "Славия" и "Левски", които играха на финала от Турнира „Купа България". Други 21 души във видимо нетрезво състояние не били допуснати до стадиона, съобщават от пресцентъра на МВР.

Преди, по време и след футболната среща не са били регистрирани инциденти, като столичната полиция е предприела мерки за обезпечаване на реда и сигурността.

Преди началото на мача на територията на столицата са задържани 11 души. Един от тях е бил с наркотици, а останалите 10– без документи за самоличност.

Посетителите на срещата са проверявани щателно на изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове, в резултат на което са задържани 12 души: четирима за притежание на наркотици, трима с ножове, двама с маски, двама с пиротехнически изделия и един за неизпълнение на полицейско разпореждане. Един от задържаните, във видимо нетрезво състояние, се е държал грубо и агресивно и е буйствал в помещението за задържани лица.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews