12 часа без вода в части от Красна поляна, спира на още 2 места

OFFNews 03 юни 2020 в 06:27 2208 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради монтаж на спирателни кранове на ул. „Ришки проход“ в жк. „Красна поляна“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на Виетнамски общежития – бл. 1, бл. 2, бл. 3, бл. 4, бл. 5, бл. 6,бл. 7, бл. 8, бл.11 и Център за временно настаняване. 

Изграждане на сградно водопроводно отклоненние на ул.“Емануил Попдимитров“ в кв. „Витоша“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа по ул. „Емануил Попдимитров“ от ул. „Ангел Каралийчев“ до ул. „Трифон Кунев“, ул. „Трифон Кунев“, по ул. „Данаил Крапчев“ от ул. „Трифон Кунев“ до ул. „Йордан Стубел“

Без вода от 9 до 21 часа ще бъдат по ул. „Филип Кутев“ от ул. „Атанас Дуков“ до ул. „Сребърна“ заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Филип Кутев“ в кв. Промишлена зона „Хладилника“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови