Бившият министър Ненчев: Румен Радев управлява министерството на отбраната

OFFNews 04 април 2017 в 09:40 5934 5

Президентът Румен Радев си позволява прекалено много, не само в Министерския съвет, той пряко управлява Министерството на отбраната. 

Това заяви бившият министър на отбраната Николай Ненчев по bTV. Той коментира, че отмененото на спешно заседание на кабинета постановление, което урежда правилата за интеграция на бежанците, вероятно ще нанесе огромни щети.

В Министерството на отбраната има един министър кукла на конци, който изпълнява директно заповедите и разпорежданията на Радев“, каза още Ненчев. В рамките на два месеца два пъти се сменят управителните съвети в печеливши търговски дружества, като се поставят изключително неподходящи личности, посочи той.

Ненчев отхвърли обвиненията, че е правил назначения в последните си дни като министър, но обвини служебното правителство, че назначава роднини и близки до тях хора. „В бордове, по летища се слагат близки, братя, сестри, кой каквото може. Преди известно време излезе информация за сестрата на президента, която си работи в някакъв борд жената, в борда на летището, примерно, но не е един или два случая, това е масовост“, каза Ненчев.

Проверка на OFFNews показа, че сестрата на президента Лозана Георгиева Странджева не е сред членовете на Съвета на директорите на Летище София, които са назначени през февруари тази година.

Странджева, както и брат й, наистина е свързана с авиацията. До 2007 г. е била стюардеса, а оттогава работи на летището, но не и в ръководството му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

5

Стефан

04.04 2017 в 11:06

А после някой ден ще ми остане време, ще те хвана, и ще те изтрият:)

23293

4

Стефан

04.04 2017 в 11:05

Ъ-ъ, няма да стане:)

23293

3

Стефан

04.04 2017 в 10:52

Ненчев, извади си езика от задния проход на тагарев, и опитай да говориш смислено.
Вече не важиш за никого, и никой няма да ти помогне. Ти си употребена тоалетна хартия, свикни с тая мисъл.
И ти сам беше кукла на конци, каквато рядко има и във вицовете.
Искаш ли да ти припомня интервю, което даде на Петър Волгин скоро след като стана министър? За това ще те приберат в лудницата, и няма да ти дадат да пишеш спомени.

17156

2

aviatora

04.04 2017 в 10:15

Този не беше ли с обвинение от цацаратурата?!!!