Quantcast

Митове и легенди на българските патрЕоти: показалец

Манол Глишев Последна промяна на 03 април 2014 в 23:48 26248 21

Манол Глишев
Манол Глишев

Темата е обширна, затова ще приведем само някои от най-забележителните примери. Изчерпването на тази огромна съкровищница от народна мъдрост е задача за поколения изследователи. Подредбата е азбучна, по реда на древнобългарските руни. И така:

1. Славяни
Българите (вж.) са си българи, но са и славяни (вж. по-подробно в статията за българите). Руснаците (вж.) са си руснаци, но и те са славяни. Това прави от българите и руснаците славянски братя. Сърбите са славяни с едно наум. Бошнаци, хървати, словенци, чехи, словаци, поляци (вж.), а напоследък – и украинци (вж.) не са славяни и съответно не са братя. Неславяните са евреи (вж.), тоест лоши хора, почти американци (вж). Славяните пък са много добри хора. Умалително на православни (вж.).

2. Българи
Велик народ от групата на славяните (вж.). По-велик от всеки друг народ на света. По-велики от българите са само руснаците (вж.). Българите са създатели на ракията, кирилицата, кюфтето, Лили Иванова и компютрите. Трябва да се има предвид, че според някои патрЕотични школи българите може би все пак не са славяни. Възможно е също така да са готи, келти, атланти и/или траки.

3. Руснаци
Славяни на N-та степен и православни (вж.) на квадрат. Юберменши. Възхитителни хора, които трябва да бъдат трепетно обичани. Толкова са прекрасни, че надминават дори българите (колкото и да е трудно да си го представим). Руснаците са създатели на щастието, справедливостта и водката.

4. Православни
Православните са нещо като небесни славяни (вж.). Имат големи бради, широка душа, мечешки обятия, нежни очи и пипат здраво. В присъствието на православни водката сублимира. Призвани са от Тангра и Христа да громят Дявола, фашистите (вж.), евреите (вж.), педерастите (вж.) и турците (вж.).

5. Фашисти
(вж. евреи).

6. Евреи
(вж. турци)

7. Турци
(вж. педерасти)

8. Педерасти
(вж. американци)

9. Американци
Американците са лоши хора. Унтерменши. Бият негрите. Освен това, американците са западняци, сиреч педерасти, което ги прави турци. От това следва, че са и евреи, тоест фашисти. Понякога биват наричани и европейци или още – католици (респ. протестанти, езичници, безбожници, поганци и жидове). Американците (или педерастите, турците, евреите, фашистите, европейците – наричайте ги, както искате) са врагове на славяните, православните, руснаците и българите. Всички пороци са присъщи на тази пъклена раса от синове на Дявола, известна още и като цигани.

10. Немци
Особена порода зли американски педерасти (вж.). Възможно е да са фашисти, при което се получава странно, че понякога избиват евреи, защото евреите също са фашисти. Обяснението вероятно се крие в меланхоличния немски характер или пък в саморазрушителния характер на злото по принцип.

11. Французи
В общи линии, добродушен подвид американски педерасти (вж.), но с тенденция към поправяне. Най-известен французин е Жерардушка Депардийович, който се покая и прегърна православието (вж.).

12. Англичани
Изключително злобна порода американски педерасти (вж.), тоест еврейски фашисти (вж.).

13. Поляци
(вж. украинци)

14. Украинци
Синоним на поляци (вж.). Някога украинците са били руснаци (вж.), православни (вж.) и славяни (вж.), но са се продали на евреите (вж.), с което са станали американци (вж.).

-----------------

Текстът е публикуван в сайта "Петте кьошета"

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.04 2016 в 15:00

Toва момче не разбра ли, че е кух, като крив кюнец?:) Тези определения явно са само в неговата промита кратуна! Кухо, бездарно неграмотно драскане с "демократски" клишета:)))

28.04 2014 в 21:28

Eбати глупостите, даже не можах да го дочета... Толкова е плиткоумно сътвореното от автора.

08.04 2014 в 09:34

от техните уста, заключителните думи на първия коментар звучат направо като нобелова награда...браво браво!
(Думите са: "Лайно такова!")Изречени с пяна на устата....Всъщност те винаги са знаели колко са тъпи....но явно не могат да го променят.и затова мразят всички, които не са тъпи. и са натъпкали света с рамки, през които го гледат с тъпите си очи, и така им изглежда, че са умни. Всичко им е подредено и ясно. Това, което не го рзбират е "еврейско зло" или просто е "педерастко". Педерастко е да си умен. Педерастко е да си личност. Педерастко е да си себе си. Ако не си в "агитката", си "лайно"....и всички са евреи(цигани), освен тарторите на нашата агитка и тези дето им плащат...и да живее СССР- щото така си знаем от малки...

06.04 2014 в 20:36

Защо ми набихте минусите? Един истински либерал не трябва да се обижда на либЕраст, така като и един патриот не трябва да се обижда от "патрЕот". Не ми ли схванахте сарказма или този път не ви е забавно?

06.04 2014 в 17:02

По-добре циганин отколкото патрЕот. Честно.

06.04 2014 в 16:53

По-добре патрЕот, от колкото либЕраст

06.04 2014 в 02:59

От 20 коментара, 10 са рязко отрицателни.

Авторът да си направи изводи, както за нивото на активност на аудиторията по темата, така и за начина, по който се е опитал да се пошегува с нея.

Така излиза 50/50, като в оня виц за 50% процента, който го знае де.