Деаигърчулята

Емил Йотовски 02 юли 2019 в 07:15 27266 1

Пичове, Гърция не е за вас! Ебават се с елита на обществото, деаигърчулята! С цвета на нацията ни! Не разбират от намеци. Не оценяват жалоните на благополучие. Не вият гръб като пъстърви за десет кинта. Тея са тотално скъсали с цивилизацията. Правят се на горди, деаигърчулята.

Искаш да си паркираш колата пред кръчмата и не ти дават. Не дават, бе! Имало било паркинги…представяш ли си? Деаигърчулята!

Не можеш да паркираш на плажа. За кво му плащаш лизинга на това 4х4? Ако държиш на своето свещено право като собственик на джип викат полиция.

След 11 часа се пази тишина!? Съвсем сериозно. Не можеш един път да изпееш „градилилиякилия“ с все сила у центъра докато джапаш у шадравана. Все едно не си на море, а на възпитателен лагер!

Не можеш да си меткаш фасовете по плажа. Чашки, обелки – нищо… Трябва да събереш кочината след себе си? Е, ти да не си чистачка, ебаси? Това, ако не е нарушаване на човешките ти права, то кво? Някой знае ли дали можеш да съдиш деаигърчулята в Страсбург?

На плажа курвите по цици от силикон и с водоустойчив тежък грим се гледат с лошо око. Все едно е нещо срамно?

Имало специални места за джетове. Некви забутани коридори навътре в морето. Е за кво ти е скапания джет ако не го изрежеш до главите на простолюдието? За кво трябва да го влачиш чак дотук, ако не могат да видят как някаква прелестна селянка е сключила маникюрестите си ръце през благополучното ти шкембе, докато ръмжиш като ихтиозавър през главите на хората?

Всяка доказана БГ вип дама след преминаване на южната ни граница се преобразява на нелепа селянка с прекален грим и нелепи претенции. Това е обидно!

Ако си готвил нещо с каймъ в „черешката“ от този сезон, никой не те спира за автограф. Тея телевизия не гледат ли? Деаигърчулята!

За кво си си купил бански за двеста лева, ако не ти отстъпват резервираните маси в таверните? Тези не разбират ли кой е с кинтите?

По-скъпите коли не са с предимство на кръстовищата. Същото важи за тези с еднакви номера. Това е отвратително неспазвне на закона за движение по пътищата.

Ако псуваш полицай, защото караш пиян, ще те арестуват. Представяте ли си какво падение на морала и закона?

Слушането на чалга на отворени прозорци не предизвиква възхищение и покорство. Въобще, слушането на чалга се възприема като лош вкус! Ше откача! Аз на почивка ли съм дошъл или на опера?

Ако номерът на колата ти е с еднакви номера, това не буди респект. Ако щете вярвайте, ама е истина!

Ако караш по шкембе и синджир със златен кръст, подлежиш на глоба. Дори и ако златния кръст е над сто грама. Баси християните?!

Затова, пичове, нека си останем на родното море. Там ситуацията е бетон. Ще получите уважение и респект. Урегулирано е и с ясни правила. А и законът и редът седят зад теб, а не зад всеки сульо. Освен това можеш да си паркираш не джипа, а ако щеш и булдозера където си поискаш. Кеф? А?

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Кристин Димитрова: седмокласниците писаха по разказа ѝ, а медиите я представиха като майката на Папи Ханс (подкаст)