'Шоуто на Николаос Цитиридис' става 30 минути заради къснaта емисия на bTV

OFFNews 12 май 2021 в 15:33 11312 0

Снимка bTV

"Шоуто на Николаос Цитиридис" вече ще се излъчва в половинчасов формат заради по-ранен начален час на късната емисия на bTV.

Шоуто ще започва както досега в 22:30 и ще продължава до 23:00. Тогава е и новият час на късните новини, които досега започваха в 23:30.

Промените влизат в сила от 24 май, понеделник, съобщиха от телевизията.

„Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час, когато телевизия традиционно гледат повече хора, е стъпка, която обмисляме от известно време. Ускорихме въвеждането ѝ, защото новинарското съдържание придобива още по-голяма важност за българите в контекста на актуалните политически събития и процеси в страната“, коментира Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

От понеделник до петък „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще се фокусира върху забавните коментари на „горещите новини” от деня, върху хумора и сатирата, като ще акцентира върху веселото и позитивно лице на нещата от живота. Предизвикалата огромен интерес и положителни реакции нова поредица „Николаос+“ ще продължи да представя винаги усмихнатия водещ в съвсем неочаквани роли и в най-различни, комични ситуации извън студиото, допълват от bTV.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови