Хекимян се сбогува със сутрешния блок

OFFNews 26 февруари 2021 в 09:57 4459 0

Водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян се сбогува днес със зрителите. Това бе последното предаване на журналиста, когото новите собственици на телевизията поканиха да стане шеф на новините, а той прие.

От понеделник, 1-ви март, водещи на блока ще са Биляна Гавазова и Златимир Йочев. Досега Йочев водеще сутрешното предаване на Bulgaria ON AIR.

"Скъпи зрители, това е един много специален момент за мен. Седем години вървяхме заедно по този път и за мен всеки момент е безценен. Аз вярвам, че нищо не започва и свършва с един човек, а за журналистиката това важи с още по-голяма сила. През всички тези години се научих, че най-важното нещо е да бъдем благодарни. Най-голямата сила е да кажем благодаря. Затова в следващите минути ще кажа благодаря, първо - на вас, зрителите. За вашата подкрепа, ангажираност, сигнали, обективни критики, за всичко, което сте ми дали в ролята ми на репортер и водещ", сподели Хекимян в емоционално обръщение.

"Моята връзка с bTV не е само в годините ми като водещ на “Тази сутрин”. Стартът ми в телевизията - още като стажант започна в сутрешния блок на bTV преди 17 години. Ето защо добре знам, че в нашата работа най-важен е екипът и всяка стъпка, която съм направил напред е и заради хората, с които съм работил, продължавам да работя и от които се уча. Тези хора се превърнаха в мое семейство. Сега семейството за мен става още по-голямо, от момента, в който приех отговорността да бъда директор „Новини, актуални предавания и спорт“ на телевизията с най-високо доверие", заяви водещият.

Хекимян припомни, че от понеделник сутрешният блок ще започва в 6 часа и каза, че ще бъде отново на екран за изборите: "Нашите телевизионни срещи не свършват. По време на предизборната кампания ще се виждаме отново в най-горещите дебати и политически интервюта. Ще се видим и на 4 април в ефира на bTV - във важния за цяла България изборен ден."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!