Сутрешният блок на bTV ще е с нови водещи и ще започва в 6 ч.

OFFNews 24 февруари 2021 в 21:27 27730 0

Снимка bTV

От 1 март сутрешният блок на bTV ще започва час по-рано - в 6:00 ч., а новите водещи на предаването са Златимир Йочев и Биляна Гавазова.

В "Тази сутрин" ще има допълнителни рубрики, актуална информация за предстоящи събития и акценти, останали встрани от основния новинарски поток.

В минутите до 7:00 ч. на фокус ще бъдат и авторските снимки, видеа и сигнали на потребителите от онлайн платформата на bTV „Аз, репортерът“.

Репортажи, разследвания, ексклузивни кадри и живи връзки от всички точки на България и света ще бъдат предавани вече в четири емисии новини на всеки кръгъл час с водещи Виктория Готева и Денислав Борисов, които ще се редуват.

„Тази сутрин“ ще бъде една от основните платформи за изчерпателно отразяване на предизборната кампания. Екипът подготвя специални проекти и сегменти в рамките на тематичното съдържание на bTV „Новият парламент“, част от които ще води директорът „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group Антон Хекимян.

„Независимо че сме в разгара на горещия политически сезон, наш приоритет остава и да допринасяме за разрешаването на редица социални проблеми. Няма да лишим зрителите и от позитивните и вдъхновяващи новини и истории“, каза Хекимян.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови