Диана Найденова: Тръгнах си от TV7 - можех да каня само фолкпевици, БСП и ДПС

Мая Младенова 14 септември 2013 в 17:28 23048 36

Диана Найденова, Снимка: sbj-bg.eu
Диана Найденова, Снимка: sbj-bg.eu

 

Мис "Челюсти" Диана Найденова разказа защо е напуснала TV7.  В предаването на Сашо Диков по Нова популярната водеща направи истинска телевизионна изповед за професионалния и личния си живот, като не отказа да отговори подробно на нито един пикантен въпрос.

"Отидох в TV7 в момент, в който Николай (Бареков - б.р.) влезе в сериозен конфликт с почти всички институции. Сега стана ясно, че той е имал своя план. Но според мен не трябва да има задкулисие. Не върви на журналист да каже: "Аз съм най-големият враг на Бойко Борисов и ще го унищожа", коментира водещата.

"Не смятам, че това е моето място. Трябваше да интервюирам единствено фолкпевици и да каня в студиото само политици от БСП и ДПС. Да не можеш да поканиш хора за различните гледни точки, за мен не е публицистика", сподели още журналистката.

Тя разкри, че приела офертата за работа в TV7, след като в bTV колеги й спретнали интрига. В нея било замесено и името на патриарха заради интервю на журналистката с покойния дядо Кирил. Найденова узнала за интригата в навечерието на старта на останало неосъществено нейно авторско предаване. Огорчена от това, тя решила да приеме поканата на Бареков за работа в TV7.

Засега водещата не разкри с какво смята да се заеме професионално, но отрече два слуха в тази посока - че ще става пиар на главния прокурор Сотир Цацаров и че ще оглави новините на bTV. Oказа се, че в следващия месец тя всъщност готви сватба - ще се жени за мъж, на когото разкри само малкото име - Мирослав. Така Найденова отрече и друг слух по неин адрес - че е обвързана с прокурор Роман Василев.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!