Quantcast

Ангел Че слиза от екрана и влиза в политиката

ОFFNews Последна промяна на 14 февруари 2014 в 11:27 7043 19

Ангел Славчев

Снимка TV7

Ангел Славчев

И Ангел Славчев слиза от ефир, за да влезе в политиката, съобщиха продуцентите му от No Frame. 

Досега Славчев - едно от лицата на миналогодишните февруарски протести - водеше предаването "Граждански контрол" по News7. На конгреса на "България без цензура" стана ясно, че той става заместник-председател на партията.

"Постоянните ангажименти за пътувания из България и политическата му ангажираност подтикнаха Славчев да избере политиката пред телевизията. Целта му е да даде личен пример за лоялност към обществото и да докаже, че няма намерение да използва журналистиката за лични облаги", се казва в съобщението до медиите.

Телевизионното предаване "Граждански контрол" ще продължи да се излъчва по News7 в обичайното си време, но вече с друг водещ, който ще бъде представен следващата седмица. От съобщението става ясно, че наследникът се ползва с одобрението на Славчев, който казва, че "новият водещ ще продължи да следи линията на предаването, ще се бори срещу монополите, банките, нередностите в местната власт и ще защитава интереса на гражданите, представяйки всички гледни точки и търсейки решение на проблемите".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.02 2014 в 17:30

Другарю Че,

ПУСНИ ЕДНА СЪЛЗА ЗА БЕДНИТЕ,

и бегай да въртиш опашка и да лижеш дупетата

на богатите приятели на Никито ДУДУКОВ!!!

Да жевее лявата идея!!!

14.02 2014 в 16:53

Мизерник! От самото начало се знаеше,че така ще стане,просто му го пише на челото какъв е лизач!

14.02 2014 в 15:57

Емее решил, слезнал, влезнал и са ше видим какви ще ги свърши :) толкоз.

14.02 2014 в 14:51

Добре де, тогава какво правим? Само мрънкаме ли?

14.02 2014 в 14:21

Алекс,на едни целта е била да влязат пак в парламента, на други е да го направят за първи път. Сега те плачат за бедните, после ще плачем ние. И така ще се редуваме....

14.02 2014 в 14:16

Да, харесвали са ми - във всяка една съм намирала по нещо хубаво, но на тези партии им нямам вяра вече, защото показаха, че целта им е била единствено да влязат пак в парламента. Та за това се оглеждам в друга посока.

14.02 2014 в 14:04

Алекс, бас държа, че и програмите на БСП, ГЕРБ, Атака, ДПС също ще ти харесат много. Те всички чертаят светлото ни бъдеще във всички области.(И то от години)

14.02 2014 в 13:55

Зорница, ето с това мислене и тази ирония се докарахме дотук. Нито се заяждам, нито ти налагам мнението си. Факт е обаче, че близо една година в тоя парламент не се случва нищо друго освен депутатите да се ядат едни други. Докато страната има остра нужда от внимание, едните не могат да си навият на ината, че властта не е тяхна, другите пък по цял ден реват, бившото правителство какво направило - и нищо конкретно не се случва!!! Нормално е да се поогледам за алтернатива - харесва ми програмата на ББЦ - не го отричам -а кой през и откъде се храни, не съм била свидетел и не знам!

14.02 2014 в 13:35

Лицето на миналогодишните протести ?! След като на протестите представи едни искания, а наскоро обяви, че неговата цел №1 тогава е била да свали правителството на Борисов, за каква почтеност ми говорите ?! Аз, лично, имах вяра в него, но това е минало ! Рано или късно човек показва истинското си лице .

14.02 2014 в 13:31

Алекс, като прочетох нравоучителното ти слово пролях една сълза и отивам да си направя сепуко. Защото някак си не мога да си представя, че човек, който се храни през задника на дудука от ръката на мустака, може да разбира проблемите ми.