Ангел Че слиза от екрана и влиза в политиката

ОFFNews 14 февруари 2014 в 11:27 7618 19

Ангел Славчев

Снимка TV7

Ангел Славчев

И Ангел Славчев слиза от ефир, за да влезе в политиката, съобщиха продуцентите му от No Frame. 

Досега Славчев - едно от лицата на миналогодишните февруарски протести - водеше предаването "Граждански контрол" по News7. На конгреса на "България без цензура" стана ясно, че той става заместник-председател на партията.

"Постоянните ангажименти за пътувания из България и политическата му ангажираност подтикнаха Славчев да избере политиката пред телевизията. Целта му е да даде личен пример за лоялност към обществото и да докаже, че няма намерение да използва журналистиката за лични облаги", се казва в съобщението до медиите.

Телевизионното предаване "Граждански контрол" ще продължи да се излъчва по News7 в обичайното си време, но вече с друг водещ, който ще бъде представен следващата седмица. От съобщението става ясно, че наследникът се ползва с одобрението на Славчев, който казва, че "новият водещ ще продължи да следи линията на предаването, ще се бори срещу монополите, банките, нередностите в местната власт и ще защитава интереса на гражданите, представяйки всички гледни точки и търсейки решение на проблемите".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!