Korpiklaani забиват тази неделя в София, почти няма билети

ОFFNews 29 октомври 2015 в 16:51 2232 0

Тази неделя, 1 ноември, в клуб "Mixtape 5" ще се състои концерта на финландските фолк метъл веселяци Korpiklaani и специалните им гости - езичниците от Arkona.

Освен песни от последните творби на двете групи, концертът ще е своеобразен Best Off, на който ще чуем хитове като „Vodka”, “Wooden Pints”, “Beer Beer”, “Keep On Gallopig” и “Tequila” на Korpiklaani , “Liki Bessmertnykh Bogov”, “Goi Rode, Goi!” и “Yarilo”, на Arkona.

Програма за вечерта по часове:

- 19:00 отварят вратите на клуба;
- 20:00 - Arkona;
- 21:30 – Korpiklaani.

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба.

Билетите се разпространяват онлайн и в мрежите на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

Билети все още има, като в момента и до деня на събитието те ще струват 40 лева. Ако останат налични в деня на събитието и на място в клуба, цената на входа ще е 50 лева.

Политика за достъп на непълнолетни.    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Юлиян Караджов: Нивата на употреба на райски газ са чудовищни