Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Вълна от недоволство след финалния епизод на "Как се запознах с майка ви"

Николаос Цитиридис 02 април 2014 в 09:00 18914 12

Вълна от недоволство заля социалните мрежи след излъчването на последният епизод от финалния 9 сезон на сериала "Как се запознах с майка ви" ("How I met your mother").

Хиляди потребители във Фейсбук и Туитър смятат, че финалният епизод е бил първоаприлска шега със зрителите, които 9 години чакаха Тед Мозби да се запознае с майката на децата му.

Ако не сте гледали финалния епизод, моля не четете надолу!

Във финалния епизод става ясно, че така търсената съпруга на Тед - Трейси, умира, а Барни и Робин се развеждат.

В последните минути на последният епизод става ясно, че Тед и Робин Шербатски в крайна сметка се събират след смъртта на Трейси и развода на Робин с Барни.

Именно тази развръзка ядоса зрителите, които за часове "наводниха" мрежата с коментари.

"Гледах този сериал 9 години за едното нищо";"Tоку-що гледах последния епизод. Беше леген... изчакай... шегувам се, беше ужасен"; "Толкова съм разочарован, успяха да разрушат 9 сезона за 10 минути" - това са само част от коментарите на ядосани потребители.

Въпреки недоволството, финалният епизод на "Как се запознах с майка ви" е поставил рекорд в прайм тайма на американската телевизия и е бил #1 при хората между 18- и 49-годишна възраст.

Сериалът "Как се запознах с майка ви" започва своето излъчване през 2005 година с непретенциозен актьорски състав. Джош Раднор (Тед Мозби), Джейсън Сийгъл (Маршал Ериксън), Коби Смолдърс (Робин Шербатски), Нийл Патрик Харис (Барни Стинсън) и Алисън Ханигън (Лили Олдрин) успяха да спечелят сърцата нa феновете само с първите няколко епизода на сериала.

Невероятният успех на "Как се запознах с майка ви" го постави сред най-обичаните ТВ комедии като "Приятели" и "Двама мъже и половина".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews