Театралният фестивал на моноспектаклите 'София Моно' с десето издание през юни

В парка на Военната Академия гледаме Мариус Куркински, Камен Донев, Захари Бахаров, Виктор Калев, Малин Кръстев, Филип Аврамов и други любими актьори

OFFNews 11 юни 2020 в 16:48 3846 0

Десетото издание на едно от най-кокетните театрални събития у нас – фестивалът на моноспектаклите “София Моно 2020” ще се случи и тази година и то за десети път в историята си. От 18-ти до 30-ти юни 2020 г. паркът на Военна Академия “Г.С.Раковски” отново ще посрещне феновете на театъра под открито небе. На сцената му по традиция ще гледаме едни от най-прекрасните, смислени и стойности театрални постановки – моноспектакли и малки театрални форми. В избраните спектакли, публиката ще се наслади на майсторството на едни от най-добрите ни актьори, сред които Мариус Куркински, Камен Донев, Захари Бахаров, Виктор Калев, Герасим Георгиев – Геро, Малин Кръстев, Сашо Кадиев и други. 

Летящ старт на събитието (на 18 юни) ще даде пеещият актьор, музикант, всестранен талант и любимец на публиката – Стефан Вълдобрев. Той, заедно с колегите си от “Обичайните заподозрени” - Иван Лечев и Мирослав Иванов ще представят вълшебен, аскустичен концерт - “Три китари в парка”. В последната вечер на “София Моно 2020” (на 30 юни), ще се посмеем с постановката на режисьора Теди Москов “Аз обичам, ти обичаш, тя обича” – спектaкъл от афиша на Малък градски театър “Зад канала” с участието на Малин Кръстев, Филип Аврамов и други.

Десетото издание на “София Моно 2020” от 18 до 30 юни се организира от продуцентска къща “Артишок”, а при проведжането му ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19.
"Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 г.”.

Билетите за спектаклите в програмата на “София Моно 2020” се пускат в продажба днес (5 юни) ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg. Цената им ще бъде от 10 до 40 лв. според датата и мястото. Могат да се закупят още бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore.

Подробности за фестивала можете да намерите във фейсбук събитието тук.

Спектаклите са с начален час 21:00 ч.

Вижте ПЪЛНАТА ПРОГРАМА на “София Моно 2020”:


18 ЮНИ – “Три китари в парка” – акустичен концерт с участието на Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Мирослав Иванов

20 ЮНИ - “Черното пиле” – моноспектакъл на Мариус Куркинси

21 ЮНИ - “Чамкория” – моноспектакъл с участието на Захари Бахаров, реж.Явор Гърдев

22 ЮНИ – “Аз, досадникът” - спектакъл с Мариан Бачев, Сашо Кадиев и други

24 ЮНИ – “Възгледите на един учител за Народното творчество” - моноспектакъл на Камен Донев

25 ЮНИ – “Възгледите на един учител за всеобщата просвета” - моноспектакъл на Камен Донев

26 ЮНИ – “Грамофонът” - моноспектакъл на Виктор Калев

27 ЮНИ – “Мариус 50” – сборен моноспектакъл на Мариус Куркински

28 ЮНИ – “Изневери в повече” - спектакъл с участието на Христо Гърбов, Албена Михова, Евгени Будинов и други

29 ЮНИ – “Стриптийз покер” - моноспектакъл с Герасим Георгиев -Геро, Малин Кръстев и други. Постановка на Малък градски театър “Зад канала”

30 ЮНИ – “Аз обичам, ти обичаш, тя обича” – режисьор Теди Москов. Постановка на Малък градски театър “Зад канала”

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови