SUNLAND festival ще бъде част от легендарния сръбски фестивал EXIT

Фестивалът ще се проведе между 29 и 31 юли на плаж Перла в Приморско

Венци Мицов 07 юни 2021 в 16:22 3436 0

Голям фестивал ще зарадва родните меломани това лято - SUNLAND.

Новината бе представена от Лъчезар Захариев, един от организаторите на фестивала, който ще се състои между 29 и 31 юли на плаж Перла в Приморско.

SUNLAND ще бъде част от легендарния сръбски фестивал "EXIT", който се провежда от 20 години в Нови Сад. Всеки, който посети EXIT тази година в Нови Сад, ще може да влезе безплатно с билетите си от EXIT на фестивала в Приморско.

4 сцени ще има на фестивала SUNLAND. Те ще са съответно голяма сцена, клубна сцена, която ще бъде менажирана от Мартин Михайлов (Строежа, Терминал 2), още една сцена за DJ-и, както и дневна сцена, отново с DJ присъствие, която ще се намира във водата.

На настойчивите въпроси на журналистите кои ще са участниците във фестивала организаторите отговориха, че това ще стане ясно до 2 седмици и че всички участници ще бъдат обявени дотогава. Бе загатнато, че вероятно част от участниците в EXIT в Нови Сад ще дойдат и на плаж Перла.

Капацитетът на фестивала при спазване на всички противоепидемични мерки може да достигне до 70 000 души, обявиха организаторите.

Доц. д-р Околийски от СЗО заяви, че по време на фестивала ще има кампания в подкрепа на ваксинирането, като  е възможно в последния ден на фестивала да бъдат отворени пунктове за имунизация на всички желаещи.

Освен музика, ще има и много храна, като за това ще се грижи шеф Андре Токев.

Генерален спонсор на Sunland е финтех компанията Paysafe, водеща интегрирана платформа за разплащания. Компанията е базирана в Лондон и е глобален доставчик на плащания, предлагащ набор от платежни решения за бизнеса и потребителите измежду над 70 вида плащания и над 40 валути по света.

Решенията на компанията са насочени към трансакции, инициирани от мобилни устройства, анализи в реално време и конвергенция между разплащания и онлайн плащания. Paysafe присъства в България от 2002 г., където в момента има над 1300 служители.

Британската компания има 20 годишен опит с онлайн плащания, годишен обем на транзакции от 92 милиарда долара през 2020 г. и над 300 служители, разположени в 12+ глобални локации.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови