Строг режим на пропускане на Summer Chaos тази събота (график)

ОFFNews 12 август 2016 в 14:31 4112 0

На 13 август най-горещата точка в България със сигурност ще бъде стадион "Лазур" в Бургас, където на една сцена ще се качат пет световни групи – The Prodigy, Bullet For My Valentine, Clawfinger, House of Pain и The Exploited.

Вратите на стадиона ще бъдат отворени точно в 14:30 ч., а достъпът до различните сектори ще бъде както следва:

- Всички посетители, закупили билет от категория Priority Access, ще бъдат допуснати на стадиона 15 минути по-рано (в 14:15 ч.) от останалата публика, от централния вход откъм ул. "Димитър Димов";

- Притежателите на билети за Терен 1, Терен 2 и Front of Stage, както и билети за седящи места за целия сектор А, ще влизат от централния вход на стадион "Лазур" откъм ул. "Димитър Димов";

- Седящи места на трибуни 16, 17 и 18, както и правостоящи за зона Front of Stage - Вход 2 откъм ул. "Васил Петлешков";

- Седящи места на трибуни 12, 13, 14 и 15  - Вход 4 откъм ул. "Васил Петлешков";

График на Фестивала:

14:15 – Влизат хората с приоритетни билети; 
14:30 – Отваряне на вратите;
15:15 – 16:15 – The Exploited;
16:45 – 17:45 – House of Pain; 
18:15 – 19:15 – Clawfinger; 
19:45 – 21:00 – Bullet for My Valentine; 
21:30 – 23:00 – The Prodigy.

На стадиона в деня на фестивала ще има строг пропускателен режим и засилено полицейско присъствие. Има постъпили сигнали за фалшиви билети и при опит за влизане на събитието с такива нарушителите ще бъдат предавани на полицията.

Лица във видимо нетрезво състояние и под въздействие на алкохол, наркотици и упойващи вещества няма да бъдат допускани на стадиона; Забранено е внасянето на огнестрелно и хладно оръжие, опасни, остри и леснозапалими предмети, бутилки, храна и професионална техника за фото и видео снимане.

Напомня се, че децата до 10-годишна възраст ще влизат на събитието безплатно, но задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация.

Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация. Тя може да бъде изтеглена предварително от заглавната страница на www.ticketpro.bg или да бъде попълнена на място. Бланки с декларация за придружител на непълнолетно лице могат да бъдат получени и на билетната каса на Тикетпро на входа на стадион "Лазур".

Призовават се всички посетители задължително да носят със себе си документи за самоличност.

Билети за Summer Chaos 2016 могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро в цялата страна, бензиностанции OMV и на място от касата, която ще бъде отворена на централния вход на стадиона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови