Среща отблизо с приказните герои на "Златната ябълка" (видео и снимки)

ОFFNews 24 март 2016 в 21:15 6368 0

Вчера вечерта в галерия "Credo Bonum” на ул. "Славянска" №2 (вход през ул. "Бенковски") бе открита изложба „В търсене на Златната ябълка”, посветена на първия анимационен сериал, базиран върху българска митология, легенди и фолклор - "Златната ябълка".

Там бяха и създателите му - Димитър и Ели, които представиха своя проект пред препълнената зала на галерия и бяха насреща, за да отговорят на въпросите на почитатели и гости.

Целта на събитието е да събере пари, които да бъдат вложени в скъпия процес по реализиране на първия български фолклорен анимационния сериал (чийто трейлър може да видите тук), като за целта освен да дарите скромна сума по свое усмотрение, може и да закупите някои от автентичните визуални адаптации с пейзажи и герои от филма, изложени в галерията.

Това може да стане до 17 април, като там ще видите симпатичните Вихра и Бран в реален човешки размер, както и като малки 3D фигурки, а всички останали техни приятели - Влад, Тина-Пакостина, овцете и т.н., ще бъдат окачени по стените.

Входът е свободен, а галерията може да бъде посетена всеки делничен ден между 11:00 и 19:00 часа, както и през почивните дни от 15:00 до 19:00 часа.





Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови