Спечели билет за маратон на "Игра на тронове"

OFFNews 06 април 2015 в 19:03 3322 0

На 12-ти срещу 13-ти април точно в полунощ ще започне нощен маратон с най-доброто от сезоните на "Игра на тронове" досега, който ще завърши с премиерната прожекция на 1 епизод от пети сезон в 04:00 часа сутринта на 13 април.

Събитието ще е в ново кино на централна локация в София, като 100 верни фенове ще имат възможност да присъстват на прожекциите.

Билетите не се продават, а се раздават само чрез жребий от страницата на HBO България във Facebook.

Освен новия епизод на сериала късметлиите ще могат да видят и култовите епизоди Blackwater, The Rains of Castamere, The Watchers of the Wall, The Children, както и няколко кратки филма за сериала.

Всички епизоди на легендарната сага ще могат да се гледат едновременно по света - нещо, което се прави за първи път от телевизионно шоу.

В България първият епизод ще бъде излъчен по HBO и публикуван в HBO GO на 13 април в 4 сутринта, напълно синхронно с американската премиера. Вечерното НВО излъчване от 21:05 българско време се запазва.

Пети сезон на Game of Thrones се снима в пет държави на 151 снимачни площадки за 240 снимачни дни, участват 166 актьори, над 1000 души снимачен екип и повече от 5000 статисти. Сериалът се гледа в 193 страни по цял свят.

Тази година в поредицата има и българска след - Захари Бахаров беше избран да участва в ролята на Лобода, вожд на канибалското племе Тен.

От дебюта си през 2011-та година, “Game of Thrones” се превърна в тотален световен феномен, както и в най-популярния телевизионен сериал на HBO. През изминалата година сериалът бе най-търсеното телевизионно шоу в световен мащаб в Google, както и най-споменаваната телевизионна продукция във Фейсбук.

Сериалът „Game of Thrones” е базиран на фентъзи поредицата на Джордж Р.Р. Мартин „Песен за огън и лед“, пълна с политически и сексуални интриги сред седем благороднически фамилии, които се борят за контрол върху митичната земя на Вестерос.

Епичната поредица, чиито сюжетни линии са богати на обрати, свързани с предателство и благородство, семейни драми, любов, смърт, чест и достойноство, се превърна в най-популярния телевизионен сериал в историята, завладявайки съзнанието на зрителите по целия свят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови