Смъртта чака Джак Спароу в новия "Карибски пирати" (трейлър)

OFFNews 03 октомври 2016 в 14:14 37600 2

Първите кадри от дългоочакваното продължение на една от най-успешните филмови поредици - „Карибски пирати“, са вече факт. След мъчителна за феновете шестгодишна пауза Джони Деп ще се завърне на голям екран в култовата си роля на безразсъдния и авантюристичен антигерой Джак Спароу в новия „Карибски пирати: Мъртвите не говорят“.

Макар че студиото все още крие знаменития пират от прелюбопитните зрители, трейлърът на филма обещава типичните за поредицата екшън и напрегнати моменти и може би най-злия и страшен враг досега – капитан Салазар (носителят на „Оскар“ - Хавиер Бардем).

Лентата предстои да излезе по кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 26 май 2017.

Новото екшън приключение намира капитан Джак Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар, успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – най-вече Джак. Единственият шанс за оцеляване на Джак е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но за да го намери, той трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от Кралските военоморски сили.

На кормилото на „Умиращата чайка“, неговия обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, но и да отърве собствената кожа от най-страшния и злонамерен враг, на който се е натъквал до момента.

„Карибски пирати: Мъртвите не говорят“ е с участието още на Кевин Р. Макнали в ролята на Джошами Гибс, Голшифте Фарахани като морската вещица Шанса, Стивън Греъм в ролята на Скръм, Дейвид Уенъм като Скарфийлд. Джефри Ръш се завръща в култовата роля на капитан Хенри Барбоса. Еспен Сандбърг и Юахим Рьонинг са режисьори на „Карибски пирати: Мъртвите не говорят“ с продуцент Джери Брукхаймер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12005

2

fearbless

04.10 2016 в 13:20

Напротив, най-слаба беше четвъртата част, а трилогията си е много силна и неща които са неизяснени в първите филми се разплитат в следващия... бяха многослойни и многозначни за разлика от последния. Дано сега петата и шестата част се върнат към корените си.

15256

1

mendi

03.10 2016 в 14:47

Е то Спароу вече веджъж беше умрял в третата част май...
Иначе не е чак толкова успешна поредица - втората и третата част бяха пълна боза изсмукана от пръстите...
4-тата беше добре, дано 5-тата да не е повторене на 3-тата...