Джак Спароу бяга от призрачен капитан в "Карибски пирати" 5

ОFFNews 18 февруари 2015 в 19:08 10864 0

След дълга пауза предвидената за последна част на морската сага -  "Карибски пирати: Мъртвецът не разказва истории", най-сетне започва снимки.

Историята отново ще се върти около капитан Джак Спароу, който ще спасява пиратския свят, докато се бори с пореден свръхестествен враг. 

Той ще се изправи срещу ужасяващ екипаж от кръвожадни призрачни пирати, водени от стар неприятел на нашия герой - капитан Салазар, който ще бъде игран от Хавиер Бардем. Салазар избягва от Бермудския триъгълник с намерението да убие всеки един пират на света. На Джак не му остава друг избор освен да намери изгубения Тризъбец на Посейдон, който може да контролира всички земни морета.

Освен познатите лица от миналите части на филма ще видим и няколко нови попълнения, сред които са Кая Скоделарио и Брентън Твайтес.

Това засега е сигурната информация, но слухове около сценария твърдят, че капитан Салазар преследва особено ожесточено Джак, тъй като последният е виновен за смъртта на брата на призрачния капитан. 

Режисьори на лентата ще бъдат Еспен Сандберг и Йоаким Рьонинг. "Карибски пирати: Мъртвецът не разказва истории" се очаква да види бял свят на 7 юли 2017 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови