Скуби-Ду ще разгадае "Мистерията на пирамидата" в София

ОFFNews 18 септември 2014 в 15:25 3864 0

Любимите анимационни герои на поколения малчугани - Скуби-Ду и компания, ще оживеят и ще забавляват зрителите от 19:00 часа в зала 1 на НДК на 21 февруари 2015 година със спектакъла "Мистерията на пирамидата".

Скуби-Ду, Шаги, Фред, Велма и Дафни пристигат в Египет, за да разрешат загадката около пирамидата на фараон Хатчепсут. Изглежда лесна задача, но героите трябва да се изправят срещу мистериозни мумии, както и яростта на фараона, който превръща всеки, осмелил се да приближи пирамидата в камък.

Въпреки че приключенията на Скуби-Ду и неговите приятели започват през далечната 1969 година, настоящата продукция доказва, че кучето продължава да вълнува и днес децата както преди 45 години.

Спектакълът "Скуби-Ду и мистерията на пирамидата" е поставен за пръв път през 2012 година след изключително успешното турне на предишното шоу - "Скуби-Ду и призраците пирати", което обиколи Европа и бе видяно от над 900 000 души.

Билетите за представлението вече са в продажба в мрежата на Еventim, както и в магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly.

Ценовите категории са от 20 до 65 лева в зависимост от местоположението в залата. Има и ограничен брой VIP места, които са на цена 80 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews