„Шумът на върбите“ за последно в Сатирата този сезон

ОFFNews 09 юни 2016 в 15:16 2582 0

„Шумът на върбите“ в Сатирата.

Тази събота от 11:30 часа звездите на Сатиричния театър ще пеят и танцуват за най-малката публика в мюзикъла „Шумът на върбите“ по едноименния роман на Кенет Греъм, за последен път този сезон.

Всеизвестно е, че шедьовърът за деца на Кенет Греъм е вдъхновил Алън Милн за написването на „Мечо Пух“, както и музикантите от „Пинк Флойд“ за дебютния им албум. Той продължава да вдъхновява поколения читатели от цял свят най-вече да запазят детското в себе си.

Това произведение е уникално по светлия си тон и бодрото си светоотношение. В него има огромна любов към живота, към природата, към всичко живо. Конфликтите в него са решими и преодолими, а случките наситени с английски незлоблив хумор и ясни поуки.

В този ласкав и миролюбив свят на истинско приятелство и вечна пролет ще ви потопят актьорите на Сатиричния театър под режисурата на Здравко Митков. В него ще видите голяма част от трупата на театъра - Пламен Великов, Светломир Радев, Михаил Сървански, Явор Борисов, Мартин Каров, Йорданка Стефанова, Пламен Сираков, Жанет Иванова, както и студенти от НАТФИЗ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!