Sense of Rock Банкя – рок елитът ни се събира тази есен

OFFNews 05 септември 2013 в 11:52 3789 5

Подуене Блус Бенд
Подуене Блус Бенд

Най-голямото българско рок събитие наближава - Sense of Rock Банкя ще събере на една сцена най-големите рок звезди на нашето време между 13 и 15 септември.

Тридневният фестивал ще се проведе на Националния хиподрум в Банкя. Васко Кръпката с „Подуене Блус Бенд”, „Каталог”, „Епизод”, „Турбо”, WARTIME и „Диана Експрес” са само една малка част от рок елита, който ще зарадва българската публика в първия ден на Sense of Rock.

Вторият ден се очаква да бъде още по-ударен с банди като Atlas, NaNa & TheGanG, “Торнадо”, Der Hunds и CRASHBRAKE.

В последната вечер черешката на рок-тортата ще бъдат „Гранулом”, „Аналгин”, „Високо”, а хедлайнер ще бъде Тома.

На сцената в Банкя ще се качат и още много млади български банди, а организаторите са се погрижили и за най-малките рокаджии, като за тях ще има специална сцена с инструменти, на която ще могат да свирят.

За пръв път у нас, български фестивал от такъв мащаб ще бъде заснет в HD формат и ще се излъчва по телевизията, както и екрана на Лятното кино в Банкя.

На територията на феста ще има и безплатен къмпинг с място за палатки и каравани. Децата до 12 годишна възраст ще влизат безплатно.

Билети можете да намерите на касите на ТикетПро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. Цената на билет за 3 дни е 45 лева, за 2 дни - 35 лева и за един ден - 25 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови