Quantcast

Sense of Rock Банкя – рок елитът ни се събира тази есен

Последна промяна на 05 септември 2013 в 11:52 3298 5

Подуене Блус Бенд
Подуене Блус Бенд

Най-голямото българско рок събитие наближава - Sense of Rock Банкя ще събере на една сцена най-големите рок звезди на нашето време между 13 и 15 септември.

Тридневният фестивал ще се проведе на Националния хиподрум в Банкя. Васко Кръпката с „Подуене Блус Бенд”, „Каталог”, „Епизод”, „Турбо”, WARTIME и „Диана Експрес” са само една малка част от рок елита, който ще зарадва българската публика в първия ден на Sense of Rock.

Вторият ден се очаква да бъде още по-ударен с банди като Atlas, NaNa & TheGanG, “Торнадо”, Der Hunds и CRASHBRAKE.

В последната вечер черешката на рок-тортата ще бъдат „Гранулом”, „Аналгин”, „Високо”, а хедлайнер ще бъде Тома.

На сцената в Банкя ще се качат и още много млади български банди, а организаторите са се погрижили и за най-малките рокаджии, като за тях ще има специална сцена с инструменти, на която ще могат да свирят.

За пръв път у нас, български фестивал от такъв мащаб ще бъде заснет в HD формат и ще се излъчва по телевизията, както и екрана на Лятното кино в Банкя.

На територията на феста ще има и безплатен къмпинг с място за палатки и каравани. Децата до 12 годишна възраст ще влизат безплатно.

Билети можете да намерите на касите на ТикетПро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. Цената на билет за 3 дни е 45 лева, за 2 дни - 35 лева и за един ден - 25 лева.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.09 2013 в 13:37

WWW, ти пишеш рокаджии с "й"... защо изобщо даваш мнение, бе, човек!

09.09 2013 в 09:59

Нещо не виждам в списъка на участниците елита на българския рок. Е може би Аналгин, ПББ с Васко и Диана Експрес –но само ако са с Митко Щерев. Особено се смях, като прочетох, че Атлас ка ударна банда.))) OFFNEWS излагате се с тази нелепа информация.

07.09 2013 в 23:05

" банкя рок " е същия ташак както "банкя пожарникар"

06.09 2013 в 12:11

"Рок елитът" на България - Васко Кръпката и Подуене блус бенд. Можеше да докара и братовчедите си та да запълнят афиша. Останалата част от "рок елитът" май ги чувам за първи път - "Аналгин", "АссПирин", "Турбо" и "Торнадо".... Абе кво искаме от политиците, като виж 'кви са ни рокаджийте?!

05.09 2013 в 14:01

Тома - хедлайнер... give me a break.
Рокаджия, на който мениджърите му казват да се постриже, как да се облича и кои песни да пее.
Смешка.