Сърби, гърци и румънци изкупуват билетите за Nightwish в София

OFFNews 20 май 2016 в 15:14 4611 0

Новината за първото гостуване у нас на легендите Nightwish се разпространи светкавично сред феновете на групата и не само. Според билетната компания вече се оформят големи групи от Румъния, Сърбия и Гърция, тъй като това е единствената обявена дата в региона.

Промо билетите бяха изкупени за по-малко от час още в понеделник, но това не спря търсенето и повечето сектори около сцената са вече изкупени. В секторите, предлагащи седящи места, има останали още само около 1500 билета.

Nightwish обявиха, че след това турне ще си вземат пълна почивка от поне година и половина, което означава че това е един от последните шансове да видим групата на живо и в оптимална форма.

У нас групата ще пристигне в пълен състав и с новата си вокалистка Флор Янсен, която е позната на феновете от групите After Forever и ReVamp.

“Бях на сватбата на сестра ми, когато получих обаждане и предложение от Nightwish да заместя временно Анет за американското турне през 2012-та. Приех веднага, но малко преди да изляза на сцена вътрешния ми глас ме дърпаше - "Какво по дяволите си мислиш, че правиш?! Ти не знаеш тези песни, не си готова! Виж всички тези хора с телефон в ръка. После всичко това ще е в YouTube…“, коментира тя.

Всичко обаче минава по план и на 9-ти декември 2013 Янсен е обявена за новата вокалистка на Nightwish.

Билетите за концерта в зала "Арена Армеец" са на цени от 69 до 99 лева и са в продажба в OMV, "The Mall", билетен център НДК, касите на "Арена Армеец" и онлайн на Eventim.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови