Наркоманка преби и ограби бившата певица на Nightwish

Владимир Йончев 22 февруари 2016 в 20:40 13558 4

Личният профил на Анет Олсон в Инстаграм, в който съобщава за неприятния инцидент.

Наркоманка преби и ограби бившата певица на Nightwish Анет Олсон.

За неприятната случка разказа самата певица току що в личния си профил в Instagram.

Днешният ден внезапно се превърна в ужасен, пише Анет. Бях пребита и ограбена, докато се прибирах вкъщи.

В момента съм в болница със сътресение и натъртена, защото паднах назад и си ударих темето в павираната улица.

Но най-лошото е, че през цялото време наблизо имаше двама мъже, които стояха и нищо не направиха.

Добре, че едно момиче се затича след наркоманката и двама истински мъже успяха да я хванат и да я повалят. В момента наркоманката е задържана от полицията и дава обяснения, пише доскорошната вокалистка на Найтуиш и обещава повече подробности след като мине прегледа й при доктора.

В съобщението не се уточнява градът, в който е станал неприятният инцидент, но обикновено Олсон живее в град Хелзингборг, Швеция. Тя се присъедини към финландската група Найтуиш веднага след драматичната раздяла с първата им певица Таря Турунен през 2005 г.

Със шведката Anette Olzon Nightwish направиха 2 албума. Първият - Dark Passion Play от 2007 г. породи противоречиви реакции. Въпреки че в него са едни от най-стойностните композиции на групата, старите фенове не го харесваха заради напомнящите АББА вокали на шведката. Но вероятно точно заради по-лекия стил на Анет песните от този албум и досега са с най-много гледания в You Tube, а с тях групата изключително много разшири кръга на феновете си.

Следващият албум Imaginaerum обаче нямаше успеха на предишния и на 1 октомври 2012 г. Найтуиш обявиха, че се разделят с Олсон и поканиха холандката Флор Янсен.

Bye Bye Beautiful е първата песен на Найтуиш с Анет Олсон и една от двете най-гледани песни на Nightwish в You Tube. Според легенда, която момчетата от Найтуиш никога не потвърждават, тя е посветена на Таря Турунен, която, според същата непотвърдена легенда, им отговаря с песента Enough от албума My Winter Storm.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови