Сайтът WeRock.bg влиза в групата на OFFMedia

Последна промяна на 02 декември 2013 в 18:16 7685 12

WeRock
WeRock

Групата на OFF Media, издател на OFFNews.bg, се разширява с още един сайт.

От 1 декември 2013 г. най-посещаваният, популярен и авторитетен български уебсайт за рок и метъл музика - "Metal Katehizis" - сменя името и адреса си и ще бъде с нов бранд - WEROCK.BG (www.werock.bg).

Заедно с това музикалният сайт става част от OFFMedia.

Другият сайт в групата на OFFMedia е форумът OFFRoad-Bulgaria.com.

Асоциирането на Metal Katehizis и ребрандирането му няма да променят тематичното съдържание на сайта. Освен по един, почти незабележим начин - с малко ще се увеличат новините, свързани с по-леките форми на рок музиката, които и досега Метал Катехизис не е пренебрегвал. Така че в информационно отношение WEROCK.BG ще продължи да бъде мястото, с което неговите читатели са свикнали. Мястото, на което намирате най-актуалните и интересни новини и информация, свързани с Праведната музика. Мястото, което най-бързо обявява и отразява концертите на чужди групи у нас и на което веднага след събитията може да разгледате едни от най-хубавите снимки от тях. Мястото, на което четете ревюта на интересуващите ви албуми и интервюта с любимите си музиканти. Място, на което може да поръчате онлайн дискове, тениски, винили и др. продукти на хиляди банди и изпълнители. 

Всички досегашни ресурси на сайта остават непокътнати. До няколко месеца WeRock най-сетне ще има и изцяло нов дизайн, но и това няма да се отрази съществено на информацията, която поднася на читателите си.

В ребрандирането на сайта има известна цикличност - името му се променя след 6-7 години. Около 2020 г. ще знаем дали наистина това не е синдром. Като дата на създаване на WEROCK.BG ще продължи да смята 13 август 2001 г., когато е физическият рожден ден на сайта и откогато датират най-старите новини на него.

Многобройните досегашни партньори и желаещите да станат такива в бъдеще нека се свържат с екипа на WeRock, за да им прати новото лого. За всякакви коментари и запитвания може да се обръщате към нас в форумa на WeRock

WE ROCK!!!

-----------------

Послепис от редакцията

Може би сте разбрали, а може би - не - че повечето от нас сме големи фенове на тежката музика. Metal Katehizis е един от любимите ни сайтове, а с по-конвенционалното си име WeRock, вярваме, че тази музика ще достигне до все повече хора.

Редакционната политика на WeRock остава в ръцете на досегашния екип на сайта и единствено той ще решава какво е интересно за читателите му. С много от тях вероятно се познаваме лично от концертите на любимите ни групи и сме сигурни, че и занапред ще се виждаме, за да си говорим за музиката, която обичаме.

Long Live Rock'N'Roll!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.12 2013 в 23:47

И доста други сайтове умишлено премълчават редица събития. На тях, вие, Кирил, държали ли сте им сметка за това? Интересно, ако не сте - защо? ;)
За премълчаването на събития виновни са си съответните организатори. В интерес на организатора е да не премълчаваме събитията му. Ето тук има хора, които казват, че са пропуснали концерт, защото не е бил обявен при нас. Това е директен минус за организатора. За нас минуси почти няма, защото статистиката ни много пъти е показвала как хора, които се заканват, че повече няма да отварят сайта ни, продължават да го четат :)
Статистиката, също така, безспорно показва, че сайтът ни е най-посещаваният в България в своята ниша. Каква е ползвата от него ли? Не знаем. Както не знаем каква е ползата от Гугъл, Уикипедия, Фейсбук, Яху и др. Нямаме си никаква идея защо това са най-посещаваните сайтове в света изобщо и каква е ползата от тях :D

Че някои от репортажите ни са по-слаби - факт. Но, дори от слабите ни репортажи други сайтове преписват, копират и "взаимстват". Всъщност - ето една полза от нас - да има откъде другите да препишат или да се "подсетят" за нещо, когато пишат своите репортажи.

А случаите, в които други сайтове директно копи/пействат наши фактологични новини са безброй. Наскоро хванахме и Ивайло Кицов да копи/пейства от нас. Хоп - ето още една ползва :) :) :)

05.12 2013 в 10:45

Определено Катехизис умишлено премълчават редица събития. Това е и причината да не ги следя. Ако имат претенции да са обективни, ще си надраснат дребните борбички, иначе губят само феновете на музиката, а и те самите.
Също и нивото на някои техни репортажи е много ниско. Ако се имат за сериозна медия най-малкото трябва да избират хора запознати с творчеството и историята на групите, за които пишат.
Изобщо странен вкус оставя четенето на Катехизис. От една страна хвалби колко са велики и големи, от друга демонстрират явни пристрастия, създават излишни конфликти и умишлено не публикуват информация.
Ха, че каква е ползата от тях тогава?

03.12 2013 в 11:52

IC Creative пък сами пожелаха да не работим с тях. Удовлетворихме желанието им и сега какво - страдаме заради добротата си :(

Но ни остава утехата, че работим перфектно с всички останали промоутъри у нас.

03.12 2013 в 10:13

И новото име на групата ще е "WE OFF" (майтап)

03.12 2013 в 09:42

Дори не знам какво е това ТМР, ако правилно съм разбрал коментара ви. Концертът на Leprous беше организиран от ICreative Events и METAL HANGAR 18. Критикувам ви, защото искам и занапред да разчитам на вас и ми е по-удобно от едно място да се информирам /фейсбук е бъгав и ако включиш повече неща в даден списък на интереси не изпраща всичко, дори спира да обслужва този списък/.

03.12 2013 в 08:14

Презупмцията, че ако вземем та отразим всички концерти в България, то, едва ли не, хората няма да посещават други сайтове, определено е забавна :)
Говорейки за неотразяване, именно ТМР са абсолютният шампион в това отношение. В момента в техния концертен гид има всичко на всичко... 4 събития :D
Но, струва ни се, че ако не ние, а ТМР влизаше в OFFMedia Group, нямаше да правите това на въпрос :(

02.12 2013 в 23:22

За да не съм голословен - подобен случай от миналия месец - концерта на Leprous.

02.12 2013 в 22:57

Г-н Йончев, аз също съм пропускал концерт, защото навремето се информирах само от Катехизиса. Те не отразяват концерти, организирани от някои конкуренти или от Тангра, дори ги няма в списъка на предстоящите събития!!! Но така те губят - принудиха ме да следя и да лайкна и конкурентите им, за да получавам информация и от тях. Това не е беда, но показва, че някакви си техни интереси и отношения са по-важни от това читателите им да са добре осведомени и спокойни, че черпят информация от точното място.

02.12 2013 в 22:35

+1

02.12 2013 в 19:00

А твоето какво е, ако не мрънкане и цупене заради това, че един сайт се скарал с друг :D

Мога да ти кажа от кухнята, че Тангра умишлено прецакваха останалите медии по някои от концертите си и единствено Катехизис имаха топките да им скочат :)