Сайтът WeRock.bg влиза в групата на OFFMedia

Владимир Йончев 02 декември 2013 в 18:16 8739 12

WeRock
WeRock

Групата на OFF Media, издател на OFFNews.bg, се разширява с още един сайт.

От 1 декември 2013 г. най-посещаваният, популярен и авторитетен български уебсайт за рок и метъл музика - "Metal Katehizis" - сменя името и адреса си и ще бъде с нов бранд - WEROCK.BG (www.werock.bg).

Заедно с това музикалният сайт става част от OFFMedia.

Другият сайт в групата на OFFMedia е форумът OFFRoad-Bulgaria.com.

Асоциирането на Metal Katehizis и ребрандирането му няма да променят тематичното съдържание на сайта. Освен по един, почти незабележим начин - с малко ще се увеличат новините, свързани с по-леките форми на рок музиката, които и досега Метал Катехизис не е пренебрегвал. Така че в информационно отношение WEROCK.BG ще продължи да бъде мястото, с което неговите читатели са свикнали. Мястото, на което намирате най-актуалните и интересни новини и информация, свързани с Праведната музика. Мястото, което най-бързо обявява и отразява концертите на чужди групи у нас и на което веднага след събитията може да разгледате едни от най-хубавите снимки от тях. Мястото, на което четете ревюта на интересуващите ви албуми и интервюта с любимите си музиканти. Място, на което може да поръчате онлайн дискове, тениски, винили и др. продукти на хиляди банди и изпълнители. 

Всички досегашни ресурси на сайта остават непокътнати. До няколко месеца WeRock най-сетне ще има и изцяло нов дизайн, но и това няма да се отрази съществено на информацията, която поднася на читателите си.

В ребрандирането на сайта има известна цикличност - името му се променя след 6-7 години. Около 2020 г. ще знаем дали наистина това не е синдром. Като дата на създаване на WEROCK.BG ще продължи да смята 13 август 2001 г., когато е физическият рожден ден на сайта и откогато датират най-старите новини на него.

Многобройните досегашни партньори и желаещите да станат такива в бъдеще нека се свържат с екипа на WeRock, за да им прати новото лого. За всякакви коментари и запитвания може да се обръщате към нас в форумa на WeRock

WE ROCK!!!

-----------------

Послепис от редакцията

Може би сте разбрали, а може би - не - че повечето от нас сме големи фенове на тежката музика. Metal Katehizis е един от любимите ни сайтове, а с по-конвенционалното си име WeRock, вярваме, че тази музика ще достигне до все повече хора.

Редакционната политика на WeRock остава в ръцете на досегашния екип на сайта и единствено той ще решава какво е интересно за читателите му. С много от тях вероятно се познаваме лично от концертите на любимите ни групи и сме сигурни, че и занапред ще се виждаме, за да си говорим за музиката, която обичаме.

Long Live Rock'N'Roll!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!