Робърт де Ниро е станал баща за седми път на 79

OFFNews 09 май 2023 в 23:10 2823 2

Робърт де Ниро

Снимка Личен профил във Facebook

Робърт де Ниро

Холивудският ветеран Робърт де Ниро се радва на бебе... за седми път. 79-годишната легенда отново е станал баща - и никой не e забелязал това, докато той не го споменава мимоходом в едно интервю.

Робърт де Ниро (79 г.) отново е станал баща - за седми път. Това съобщава американският сайт " people.com ", като се позовава на интервю, което актьорът е дал за "ET Canada".

Разговорът, който е предизвикан от новия му филм "За баща ми", е посветен на семейството и родителството. Запитан за шестте си деца, 79-годишният актьор поправя журналиста и казва: "Седем, за да бъда точен". Той току-що е посрещнал на бял свят своето седмо бебе. Носителят на "Оскар" обаче не навлиза в подробности дори за това от кого има дете.

Вместо това той разказва по-подробно за предизвикателството да отглеждаш толкова много деца: "С децата просто няма как да стане", обясни Де Ниро. "Аз не обичам да определям правила и други неща. Но нямаш избор. И мисля, че всички родители биха се съгласили с това. Трябва да постъпваш правилно с децата си и когато имаш съмнения - да си затваряш очите, но понякога нямаш избор."

Легендарният актьор вече има шест деца от предишни връзки. С първата си съпруга, актрисата Даяна Абът (78 г.), той има дъщеря Дрена (51 г.) и син Рафаел (46 г.). С бившата си приятелка Туки Смит (70 г.), модел, има общи синове близнаци Джулиан и Аарон (и двамата на 27 г.). Робърт де Ниро има и деца Елиът (24 г.) и Хелън Грейс (11 г.) с бившата си съпруга Грейс Хайтауър, актриса. Така че сега голямото пъстро семейство има още един член.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

2

dolivo

10.05 2023 в 09:34

дай боже всекиму хихи

10298

1

AntiZ

10.05 2023 в 09:16

Аферим, машаллах! Голем! Гледам, и той има син Рафаел. Сигурно се е вдъхновил от Рафаелчо на тетка курнела? Знае ли човек...
 
X

Да помогнем на украинските деца!