Пускат допълнителни места за “Замръзналото кралство: филм с музика на живо”

ОFFNews Последна промяна на 24 ноември 2016 в 18:56 10613 0

Само месец ни дели от едно от най-очакваните събития тази зима. За радост на всички малки и големи фенове на „Замръзналото кралство“, първи балкон от Зала 1 на НДК вече е почти разпродаден, което позволи на организаторите от "Keen Acts" да договорят пускането на още допълнителни категории за неповторимото преживяване на 21 декември – новите видове билети са три, на втори балкон, а цените са от 45, 50 и 55 лв.

В един единствен-ден една от най-обичаните продукции на "Дисни" през последните години ще се завърне у нас под съпровод на симфоничен оркестър и избрани певци. В месеца на семейния уют и споделените мигове „Замръзналото кралство“ ще изпълни Зала 1 на НДК с много емоции и топлина. Вълнуващият разказ за приключенията на Елза, Анна и техните приятели Олаф, Свен и Кристоф ще оживее по изключително въздействащ начин, благодарение на формата „филм с музика на живо“.

Историята, намерила вдъхновение в мотиви от „Снежната кралица“ на Х. К. Андерсен, се отличава със своите незабравими характери, грабващо вниманието действие и музика, запечатана в съзнанието дори и на тези, които не познават филма. Песента на Идина Менцел “Let It Go” („Слагам край“) от вдъхновяващия саундтрак е истински хит и ѝ донася "Оскар", освен този за най-добър анимационен филм. Хилядите версии на песента, в изпълнение на любители и професионалисти, са истинското доказателство за мястото, което музиката и историята на „Замръзналото кралство“ заемат в сърцата на няколко поколения.

Билетите за “Замръзналото кралство: филм с музика на живо“ на 21 декември в зала 1 на НДК са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК, Български Пощи и в мрежата на Eventim.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови