Предварителна продажба на новия албум на Bon Jovi

13 февруари 2013 в 14:30 1885 0

Албумът на Bon Jovi
Албумът на Bon Jovi "What About Now" с предварителна продажба.

Продажбата на новия албум на Bon Jovi "What About Now" стартира вчера в дистрибуторските мрежи за компактдискове в целия свят.

Официалната премиера на албума на рокаджиите е предвидена за 11 март тази година, малко преди групата да изнесе концерт в София.

В рамките на един месец най-запалените и нетърпеливи фенове ще могат да направят своята заявка за албума във водещите онлайн музикални магазини в страните си и да се сдобият с дългоочаквания диск в деня на премиерата му.

За българските фенове албумът на Bon Jovi ще се предлага в три различни версии – луксозно издание с 4 бонус трака, специална картонена опаковки и постер от 12 панела; стандартна версия с регулярен траклист на албума и постер от 12 панела; както и локално източноевропейско издание.

Междувременно у нас стартира и най-новия онлайн музикален магазин в България - MusicMall.BG. Именно оттам феновете на Bon Jovi у нас ще могат да си поръчат новия албум на бандата преди деня на премиерата.

Всеки направил предварителна поръчка на която и да е версия на албума “What About Now” през сайта MusicMall.BG има и шанс да спечели билет за концерта в София на 14 май или официален мърчандайз на групата.

За да се включат в играта на "Болкън Ентъртейнмънт" и MusicMall.BG, феновете трябва:

1. Да направят валидна поръчка на албума в периода 12 февруари – 8 март 2013 г. през онлайн магазина MusicMall: http://www.musicmall.bg/product.php?id=1540

2. Да се регистрират (само с име и имейл) в специалното приложение на играта на страницата на MusicMall.bg във Фейсбук: http://on.fb.me/14NjrO4

Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип и обявени на 11 март 2013 г. във Фейсбук страницата на MusicМall: https://www.facebook.com/musicmall.bg

Bon Jovi ще изнесат концерт в България на 14 май 2013 г.

Концертът ще бъде част от европейското турне на групата.

Под мотото “Because We Can” в центъра на столицата ни рокаджиите ще забият мощно своите ненадминати хитове като “Livin’ on a Prayer,” “You Give Love a Bad Name,” “Who Says You Can’t Go Home,” “It’s My Life” и много други. Ще бъдат изпълнени и съвсем нови парчета от предстоящия албум “What About Now”.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!