Последни новини за концерта на Глен Хюз и Дъги Уайт в София

На 27 май ще слушаме албума ''Burn'' Deep Purple и песни на Rainbow

OFFNews 23 май 2024 в 13:52 1066 0

Снимка

Концертът на Glenn Hughes по случай 50 годишнина от издаването на албума „Burn“ на Deep Purple наближава. Той ще се състои от 20:00 часа на 27 май 2024 година в столичния клуб Joy Station при следната програма:

19:00 ще отворят вратите за публика, в 20:00 ще започнат John Steel с Doogie White, в 21:00 – Glenn Hughes.

Хората в затруднено положение е необходимо да са пред вратите на клуба поне 15 минути преди отварянето на вратите.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност. Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата. Билети се продават онлайн и в мрежата на Eventim.bg и Bilеt.bg, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colour, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и касата в „Борис Христов“, касите на Fast Pay и други.

Деца до 7 годишна възраст влизат безплатно, но с придружител! Всички лица до 18 годишна възраст могат да присъстват на събитието само в компанията на придружител, снабден с билет и надлежно попълнена декларация, която може да изтеглите от тук: (https://securitysks.com/?page_id=734)

BGTSC е член на Сдружение „Сцена музика“ и спазва етичния кодекс приет от голяма част от организаторите на концер

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Най-влиятелните хора в Европа се събират в София