Поредно злепоставяне на Депардийо - движението MeToo вече записва тайно и прави документални филми

Неприличните изказвания на Жерар Депардийо са показани в нов документален филм

OFFNews 15 декември 2023 в 07:40 2710 4

Жерар Депардийо

Снимка Getty images

Жерар Депардийо

Известният френски актьор Жерар Депардийо е подложен на нов натиск след телевизионен документален филм, в който се вижда, че прави неприлични забележки за жените.

В предаването, излъчено в четвъртък, 74-годишната звезда е представена като обсебена от секса, докато е на снимки в Северна Корея през 2018 г.

В кадри, очевидно заснети от "създаването" на документалния филм, актьорът многократно смущава своята преводачка с коментари като: "Тежа 124 килограма. Без ерекция. С ерекция съм 126 килограма."

При друг случай той казва пред нея: "В гащите си имам гредичка".

Вижда се и в конна база, където прави сексуални коментари защо според него жените обичат да яздят коне.

Предаването - част от поредицата Complément d'Enquête (Допълнително разследване) по France 2 - използва материала, за да подкрепи твърденията за сексуални посегателства на Депардийо, отправени наскоро от редица жени от филмовата индустрия.

През 2020 г. Депардийо беше поставен под съдебно разследване по подозрение в изнасилване и сексуално посегателство след оплакване, направено от актрисата Шарлот Арнулд.

Той отрича обвинението, като твърди, че сексуалният им контакт е бил по взаимно съгласие. Първоначално полицията сваля обвинението поради липса на доказателства за изнасилване. Но след обжалване то е възобновено, като Арнулд твърди, че е била под неговия емоционален "контрол".

Второто дело е образувано преди три месеца, когато актрисата Елен Дарас обвинява Депардийо, че я е опипвал през 2007 г. по време на снимки за филма "Диск".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

4

6екеr4о

15.12 2023 в 12:56

Талантив актьор, жалко, много жалко...

Протестите му против прекомерната данъчна тежест за мен са разбираеми, но заиграването му с Путлер може би се дължи неговата възраст!?!

Той и Солженицин, Царство му Небесно, на стари години превъртя и беше започнал евтино да путиняри за съжаление...

135

3

Far Rider

15.12 2023 в 11:29

Както Депардийо, така и Сегал са руски грждани и по тази причина нямат вече друго гражданство. Единият е известен със траста към жените, а дригя - към лъжите. За Сегал дори бившата му жена каза, че е лъжец. А т иначе и двамата са със сходни стройни фигури.

605

2

avitohol

15.12 2023 в 09:14

Нали е наполовина Путлерист вече тоя пърдухел. Пука му на шмайзера - пияни руски блядки бол. Особено сега като им избиха мъжете

22548

1

dolivo

15.12 2023 в 09:10

еми, не се учудвам, ама чак пък толкоз внимание

взели са го на мушка

тоя не обича и данъци да плаща, нали се натискаше за руско гражданство подобно на чичо ви Стивън Сегал?

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика