Пол Макартни, Елтън Джон, Мик Джагър и Ерик Клептън поздравиха за Коледа почитателите си (видео)

OFFNews 26 декември 2022 в 14:40 1881 0

Eric Clapton публикува тази картинка в профила си във Facebook

Снимка Личен профил във Facebook

Eric Clapton публикува тази картинка в профила си във Facebook

Пол Макартни, Елтън Джон, Мик Джагър и Ерик Клептън са сред големите музиканти, отправили чрез социалните мрежи коледни пожелания към публиката си.

Елтън Джон, който е на 75 години, благодари на почитателите си, че са го накарали да се чувства "така специален" през изминалите 12 месеца и определи отиващата си 2022 г. като "вероятно най-успешната година" в кариерата си.

В публикация в Инстаграм на Коледа той сподели видеозапис, на който носи очила, украсени с шапка на Дядо Коледа и каза: "Беше невероятна година и искам да благодаря на всички ви за подкрепата."

Изпълнителят на "Rocket Man", който приключва световното си турне с над 300 концерта идното лято, добави, че празнува в Австралия, преди да поднови изявите си в страната и след това в Нова Зеландия. Той отправи пожелания за "най-щастливата Коледа" от името на съпруга си и дветe им деца.

Звездата от "Бийтълс" Пол Макартни публикува своя снимка под клонка имел, емотикон с целувка и пожелания за чудни коледни празници.

.

Сър Мик Джагър позира заедно с двете си кучета на празнична снимка, с която пожелава на почитателите си весели коледни празници.

Весела Коледа, пораснали момчета. OFFNews ви пожелава още много концерти и чудесна публика!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !