"Перото" в НДК се сдоби с киоск за безплатно зареждане на мобилни устройства

OFFNews 28 март 2016 в 19:47 3682 1

Снимка НДК

Киоскът за зареждане в "Перото".

От днес посетителите и гостите на литературен клуб "Перото" в НДК имат на разположение киоск за безплатно зареждане на своите мобилни устройства.

До 8 умни джаджи могат да се зареждат едновременно на един зареждащ панел - два iPhone, два смартфона, два контакта за посетителите, които си носят зарядно, и по два USB порта от двете страни.

"Литературният клуб за кратко време се превърна не само в културно средище, но и в любимо място за частни и бизнес срещи на столичани и гостите на София. Водени от принципа да монтираме нашите зареждащи панели там където хората прекарват повече време и имат нужда да заредят батерията си, разположихме киоск и в Перото", обяснява Венета Димитрова, изпълнителен директор на рекламна агенция Аркон Нет ООД.

Зареждащите панели са с вграден Wi-Fi. Размерите им са следните: височина – 2 м, ширина – 80 см и дебелина – 20 см. Конструкцията е метална с два лицеви панела от акрил с вътрешно LED осветление, като от двете им страни са разположени удобни поставки за зареждащите се телефони или таблети.

Зареждането на смарт устройствата е напълно безплатно за потребителите, а разходите по експлоатацията ще се покриват от предоставянето под наем на рекламните площи на киоска на потенциални рекламодатели. Аркон Нет се ангажира с монтажа и обслужването на киоските. Те са удобни и полезни, и могат да се поставят във всички закрити помещения, в които има ток.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови