Опашки в полунощ за мемоарите на принц Хари

OFFNews 10 януари 2023 в 10:44 2509 2

Prince Harry

Снимка Личен профил във Facebook

Prince Harry

Любопитни сеирджии, ценители, колекционери и почитатели на принц Хари се наредиха на опашки, за да си купят автобиографичната му книга, която официално бе пусната в продажба в полунощ. 

Книжарниците в цяла Великобритания отвориха врати в 0:00 часа днес с подредени по рафтовете книги с противоречивите мемоари на Хари - "Резервен" ("Spare"). Въпреки че официално книгата се продава от днес, тя се появи в магазини в Испания още миналата седмица, съобщава ДПА.

Група хора чакаха пред "WH Smith" на лондонската гара "Виктория", за да бъдат едни от първите, сдобили се с копие от тома, съдържащ множество скандални разкрития и подробности за личния живот на британското кралско семейство. Служителите отвориха вратите за множество репортери и клиенти, които се събраха около книгите, натрупани на маса и увити в черна опаковъчна хартия. На първите купувачи бяха раздадени подаръчни копия, докато фотографите снимаха, преди персоналът да започне да поставя стикери за половин цена върху копията и да ги подрежда върху специални рафтове в предната част на магазина.

Професор Крис Имафидън, председател на благотворителна организация от Епинг, Есекс, който беше първи на опашката и взе три броя, каза, че иска да разбере историята "от първа ръка". Той е застанал пред книжарницата малко преди полунощ, а преди това е чакал на гара "Виктория" от около 21:30 часа местно време, за да се сдобие с "Резервен". Имафидън споделя, че е "изключително любопитен" защо Хари е напуснал фамилията. "Аз съм по-скоро фен на кралското семейство, отколкото на отделните хора, защото то е свършило повече работа за мен и моята благотворителност, отколкото която и да е политическа институция". Мъжът каза, че е "смаян" от съобщенията за това колко много подробности е разкрил херцогът за личните им, семейни моменти. "Защо? Защо? Нямате нужда от това, за да продавате. Бихте продали книга, ако сте шапката на Даяна или кучето на Даяна, или на Даяна... ако сте свързани с Даяна, пак ще продавате. Защо отивате толкова далеч?

"Наистина искам да знам от първа ръка", продължава той, добавяйки, че се надява книгата да е от първо лице на Хари, а не от трето лице. "Искам да разбера защо младият мъж напусна страната, която обичаше, в която живееше и за която беше готов да умре, защото отиде на война".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!