Надникнете в огледалния свят на Алиса (трейлър)

OFFNews 06 ноември 2015 в 18:52 5161 0

След огромния успех на “Алиса в страната на чудесата“ през 2010 година щурите герои на Луис Карол се завръщат за следващото приключение на Алиса, Лудия шапкар, Белия заек, Чеширския котарак, всезнаещата гъсеница Абсолем, Червената и Бялата кралици и.... Времето – получовек, получасовник.

На 27 май 2016 г. "Алиса в огледалния свят“ тръгва по кината в България, за да оплете зрителите в своята луда история. Или може би нормална, въпрос на гледна точка. Тук всички сме луди все пак, както казва Чеширския котарак.

Последните години Алиса (Мия Вашиковска) е прекарала по море. Завръщайки се в Лондон, тя намира магическо огледало и се завръща във фантастичния свят на Страната на чудесата при своите приятели, изиграни от Майкъл Шийн, Алън Рикман, Свтивън Фрай и Джони Деп, който не е на себе си.

 
Бялата кралица и Алиса.

Шапкарят е загубил своето Величие и Бялата кралица (Ан Хатауей) изпраща Алиса в търсене на Хроносферата, метален глобус в палата на Великия часовник, който контролира времето. Връщайки се назад във времето, Алиса се натъква на приятели и врагове в различни етапи от живота им и се впуска в опасна надпревара с времето, за да спаси Шапкаря.

Ще видим отново и Хелена Бонъм Картър в ролята на Червената кралица, Саша Барън Коен в ролята на Времето и Рис Иванс в ролята на далеч по-консервативния баща на Шапкаря – Заник Хайтоп, както и много други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови