Филм за легендарния Марлон Брандо на Киномания 2015 (трейлър)

ОFFNews 29 октомври 2015 в 18:03 9203 0

Марлон Брандо с Мерилин Монро.

Нов документален филм за легендарния Марлон Брандо ще гледаме на Киномания 2015. Организаторите от Националния дворец на културата отдават почит на големия актьор с прожекция на "Слушай, Марлон", който ще бъде показан в рамките на кинофестивала на 21 ноември (събота) в кино “Люмиер” от 15:15 часа.

Един от най-почитаните и влиятелни актьори на всички времена, познат от емблематични филми като "Кръстникът" и "Трамвай “Желание”, същевременно е и една от най-изплъзващите се и енигматични личности в света на киното. Чрез ексклузивен достъп до непоказвани и нечувани записи от личния архив на Брандо, "Слушай, Марлон" се опитва да разкрие по-пълно артиста и човека. Проследявайки изключителната кариера на Брандо и удивителния му личен живот, водени от самия актьор с неговия глас, ще го преоткрием в цялата му сложност. Без говорещи глави, без интервюта: просто Брандо за Брандо.

Режисьор на продукцията е Стеван Райли, сценарият е на Стеван Райли и Питър Етеджуи, оператор - Оле Брат-Биркеланд. Филмът е селектиран в международния документален конкурс на фестивала “Сънданс”.

Киномания ще започне на 12-и ноември с “Каръци” на Ивайло Христов и ще продължи до 29-и ноември. Фестивалът ще предложи на феновете си най-качествените нови филми от световното кино, които не са показвани у нас досега, както и “златни класики” в памет на велики режисьори и звезди.

По традиция ще бъдат представени наградените ленти от тазгодишните световни фестивали в Берлин, Кан, Венеция и др.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки