Легендата на хауса Sandy Rivera с парти в 'Ялта' тази събота

OFFNews Последна промяна на 06 февруари 2018 в 14:30 1878 0

Клуб "Ялта" продължава програмата си за февруари с представянето на едно ново парти и гостуването на една легенда.

В петък (9 февруари) един от резидентите на клуба Philip Chernikov ще представи парти концепцията си с името "In Between в Room 1. На 10 февруари (събота) от началото на вечерта до нейния край ще слушаме единствено мелодичния хаус на Sandy Rvera, без прекъсване, отново в голямата зала на клуба.

Петък ще започне с нещо различно от Philip Chernikov, а именно с дебютното му самостоятелно парти "In Between". В превод "между", това е думата, която описва най-точно музикалния стил на Philip Chernikov – позициониран в златната среда между хаус и техно. Удълженият му сет, който ще е с продължителност над 7 часа, е идеална възможност за него да покаже всичко, което е научил в последните 4 години като резидент на клуба. 

В събота зад пулта ще се качи един от най-близките приятели на "Ялта" и чест гост – Sandy Rivera. Хаус легендата безспорно е един от най-уважаваните продуценти в световен мащаб, а мястото му в света на хаус музиката отдавна е гарантирано.

Използвайки както собственото си име, така и пресвдонима си Kings of Tomorrow, той влага креативност във всичко, което твори, като съчетава стилове, преминаващи от хаус през тек и фънк бийтове до R&B. Това определенно е една от главните причини Sandy Rivera да бъде считан за артиста, без когото световната хаус сцена щеше да бъде значително по-еднообразна.

За мнозина Rivera e познат най-вече заради парчето "Finally", което се откроява като един от най-добрите хаус записи, правени някога. "Finally" обаче е само на повърхността на каталога на Rivera. "The Calling" (1997), "It͛s In The Lifestyle" (2000) и "Trouble"(2005) са само някои от парчетата, които демонстрират уменията на Sandy Rivera да включва в музиката си широк спектър стилистични влияния. 

За 10 февруари клубът отново предлага Discount Guestlist, който важи до 01:00 часа. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com.

Билети за уикенда могат да бъдат закупени на входа на клуб "Ялта" на цена от 10 лв за 9 февруари и 20 лв за 10 февруари.

Повече подробности за програмата на клуба може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови