Квартет "Destiny" улови магията на Коледа в новото си видео "Christmas Medley"

ОFFNews 19 ноември 2015 в 17:26 3425 0

Квартет "Destiny".

Какво е коледният дух за всеки от нас? Какви са емоциите, съпътстващи най-съкровените мигове със семейството край елхата? Какво е вълнението от отброяването на часовете до заветния час, в който настъпва Коледа и е време да отворим подаръците? 

На тези въпроси квартет "Destiny" заедно с вокалнa група Бон-Бон отговаря в най-новото им съвместно коледно видео "Christmas Medley". Празнична атмосфера и най-чиста радост бликат от проекта, в който струнната формация начело с цигуларката Гергана Алексиева и най-популярната детска група у нас си подават ръка. Заедно те отправят поздрав и благопожелание към всички малки и големи, които вярват в чудесата по Коледа и ценят традиционни ценности като духовност, традиция, семейна топлина.

Песните, записани във версии на български и английски език, събират в едно най-обичаните коледни мелодии на всички времена: Silent Night/Тиха нощ, Jingle Bells/Звъни звънче и White Christmas/Бяла Коледа.

Аранжиментът на парчетата е на композиторa Маурицио Абени – дългогодишен ментор и приятел на квартета. В записа редом с момичетата от Destiny звучат музикантите от Симфоничния оркестър на БНР.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!