Кралят на леда Плюшченко със специален видео поздрав към България

ОFFNews 11 февруари 2016 в 15:51 5827 0

Евгени Плюшченко.

Остават два месеца и половина до шоуто "Кралета на леда" у нас и нетърпението на феновете става все по-голямо. Оказва се обаче, че и олимпийските шампиони също очакват първата си среща с любителите на фигурното пързаляне в България.

Миналата седмица носителят на награда ЕМИ, Едвин Мартон, публикува специално видео послание, в което сподели, че се вълнува изключително много за шоуто в София и дори изсвири част от "Бохемска рапсодия" на 300-годишната си цигулка Страдивариус. 

„Това е нещо ново, което ще изсвиря за първи път по време на "Кралета на леда" в София“, сподели принцът на цигулката Едвин.

Настоящата олимпийска шампионка във фигурното пързаляне Аделина Сотникова не остана по-назад и записа кратко видео с личния си телефон, малко преди поредната си тренировка, част от подготовката за Олимпийските игри през 2018 г.

„Здравейте скъпи приятели, ще се видим в София на 23-ти април. Нямам търпение!“ – гласеше краткото послание.
Най-голямо вълнение обаче предизвикаха думите на Евгени Плюшченко, записани директно на леда, малко преди шоуто в Цюрих.

„Аз съм Евгени Плюшченко и ще се видя с всички вас в България на 23-ти април. Винаги ваш, Евгени!“ – бяха думите на най-голямата звезда във фигурното пързаляне. Зад кадър шампионът споделил пред наши сънародници, гледали го в Цюрих, че познава много добре страната ни и се радва, че най-после ще има шанса да се запознае отблизо с всички свои фенове в България.

Потвърдените до момента "Крале на леда" са Евгени Плюшченко, Браян Жубер, Аделина Сотникова, Томас Вернер и Филип Канделоро. Съвсем скоро ще бъдат обявени и двойките, които ще вземат участие в това грандиозно шоу.

Музикалният акомпанимент ще бъде от Едвин Мартон и "Vienna Strauss Orchestra", които ще свирят на специално изградена сцена с размери 200 квадратни метра, непосредствено до ледената пързалка. Виртуозите от "Vienna Strauss Orchestra" ще изпълняват музикални шедьоври и класически произведения на цигулки, виоли, флейти, контрабас, барабани и обой.

Шоуто ще е на 23-ти април 2016 г. в "Арена Армеец". Билетите са на цени от 38 до 118 лева и могат да бъдат намерени онлайн или на бензиностанции OMV, касите на EasyPay, "Арена Армеец", магазини "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", магазини "На Тъмно", Билетен център-НДК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови