"Котките" с 4-та дата в София, след като предните 3 се разпродадоха

ОFFNews Последна промяна на 01 ноември 2016 в 15:29 6003 0

И третата дата за мюзикъла „Котки“ в София вече е изцяло разпродадена. След масовата еуфория около обявяването на първото представяне на култовото заглавие от бродуейския афиш за броени месеци се изчерпаха билетите за спектаклите на 11, 12 и 13 май в Зала 1 на НДК.

Организаторите от "Арт БГ" положиха големи усилия, за да успеят да договорят четвърта - последна за България дата – 14-ти май (неделя). Билетите за нея са вече в продажба от днес в мрежата на "Eventim" на цени от 65 до 125 лв. и ВИП места на стойност 155 лв.

Това е последната възможност за 2017 г. да се види на живо в София мюзикълът на Андрю Лойд Уебър, покорил милиони по света. Следващата спирка от европейското турне на продукцията е Загреб.

"Арт БГ" и "Eventim" напомнят, че закупените онлайн билети на сайта Eventim.bg вече могат да се чекират през мобилните телефони на притежателите си на входа на залата, ето защо този метод е по-удобен от всякога.

Иконичната постановка „Котки“, стартирала в Уест Енд Лондон и добила световна популярност на Бродуей ще бъде един от централните акценти по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата в рамките на пролетния фестивал Салон на изкуствата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Парламентът на живо