Концертът на Amon Amarth се мести в Зала 5 на "Интер Експо Център"

ОFFNews 09 ноември 2016 в 17:11 4953 1

Концертът на Amon Amarth в София се мести в Зала 5 на "Интер Експо Център" на "Цариградско шосе". Причината за преместването е опасни отклонения в покривната конструкция на зала "Христо Ботев", които я затварят за масови мероприятия.

Викингите ще се качат на огромна сцена с размери 26/14 метра и ще разтърсят София с мощен звук от над 100 dB на 3 декември. Сцената ще бъде декорирана с уникална сценография специално за текущото турне „Jomsviking“.

Grand Magus ще бъде бандата, която ще подгрее появата на Amon Amarth пред българската публика. Подгряващото парти ще се състои в столичния бар "RockIt".

Закупените до момента билети ще важат, без да е необходимо заверяване.

Графикът за концерта ще бъде:

- Отваряне на врати: 19:00 часа;
- Grand Magus: 19:30 часа;
- Amon Amarth: 21:00 часа.

Билетите за концерта на Amon Amarth на редовни цени от 45 лв. са вече в предварителна продажба в мрежата на "Ивентим". Освен онлайн платформата местата, от които могат да бъдат закупени билети, са магазините на "Orange", "Technopoilis", OMV, "Office 1 Superstore", "Техномаркет", "Usit Colours", „На Тъмно“, "Metal Heaven".

В деня на концерта билети ще се продават и на входа на залата, на цена от 50 лв.

На концерта ще бъдат допускани лица под 18 годишна възраст само с придружител и подписана декларация. Деца под 7-годишна възраст ще влизат безплатно и само с придружител. Пушенето в залата ще бъде забранено и санкционирано.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!