Шведските метъли Grand Magus ще подгряват концерта на Amon Amarth у нас

ОFFNews 22 юли 2016 в 15:18 4916 0

Grand Magus е групата, която ще подгрее появата на Amon Amarth пред българската публика на 3 декември в зала „Христо Ботев“.

Турнето на шведските викинг легенди е по повод последния им албум „Jomsviking”, като съвсем скоро предстои да бъдат обявени и подробности около продажбата на VIP билети за събитието.

Grand Magus са едно от явленията на шведската и световна метъл сцена. Бандата се сформира през 1996 г. и до момента имат 8 албума. Последният, “Sword Songs”, бе пуснат в средата на месец май тази година. Повечето записи са правени в „Studio Supa” (Стокхолм), миксирането е дело на Роберто Лаги, а мастерирането на Сванте Форсбак.

„Sword Songs” включва 9 песни и 2 бонус трака, единият от които кавър на „Stormbringer” на Deep Purple.

През годините Grand Magus са свирили заедно на турнета с Cathedral, Mötorhead и Doro. Смесицата между мощен хеви метъл, дуум и стоунър рок със сигурност ще разпали публиката с войнствените си лирики и твърди рифове.

Билетите за концерта на Amon Amarth на редовни цени от 45 лв. са вече в предварителна продажба в мрежата на "Eventim". Освен онлайн платформата местата, от които могат да бъдат закупени билети, са магазините на "Orange", "Technopoilis", OMV, "Office 1 Superstore", "Техномаркет", "Usit Colours", „На Тъмно“, "Metal Heaven". 

В деня на концерта билети ще се продават и на входа на залата на цена от 50 лв.

На концерта ще бъдат допускани лица под 18-годишна възраст само с придружител и подписана декларация. Декларацията за придружител може да изтеглите от тук. Деца под 7-годишна възраст ще влизат безплатно и само с придружител. Пушенето в залата ще бъде забранено и санкционирано.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови