Концерт за 10 години „Дни на предизвикателствата“ с RockaShock и VoxBox

ОFFNews 24 ноември 2014 в 11:56 3262 0

Три изключителни музикални проекта ще забият на 4 декември ot 21:30 часа в клуб Mixtape 5 за 10-тия рожден ден на „Дни на предизвикателствата“

RockaShock, VoxBox и Меtaфоrmoza ще бъдат музикалното предизвикателство, което ще закрие фестивала с концерт непосредствено след края на официалната програма между 2 и 4 декември в аула „Максима“ на УАСГ.

За притежателите на тридневен билет от „Дни на предизвикателствата“ входът ще бъде свободен. За всички останали пропуските ще са на цена 7 лв. на предварителна продажба от Ticketlogic.bg и 10 лв на място.

Празничната вечер на 4 декември ще открият фънк-джаз музикантите от световна величина Меtaфоrmoза.

След тях сцената превземат VoxBox - 100% вокално дуо, съставено от младата бийтбокс легенда Skiller и експерименталния вокалист Павел Терзийски, които се заканват да изстрелят настроението в облаците с импровизации и луупинг композиции.

Публиката ще бъде неусетно увлечена в бурни танци от рокстеди-ска бандата RockAshock, чрез която всеки от присъстващите ще може да вкуси от автентичния звук и енергия на музиката, изключително характерна за Ямайка.

За атмосферата между "групите на Предизвикателствата", както преди и след тях, ще се грижат dj-те - RailBuzz & ZaziZazi - двама души, чиято разнообразна селекция може да отведе всеки отвъд предела на Mixtape 5 и тази паметна вечер.

Между 2 и 4 декември най-големият форум за екстремни спортове, туризъм и екология „Дни на предизвикателствата“ по традиция ще предложи на публиката си атрактивна програма от спиращи дъха документални филми, презентации и лекции.

По случай 10-тата годишнината на фестивала специални гости в основната програма на тазгодишното издание са първенците на алпинизма - българинът Боян Петров и британецът Лео Холдинг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови