Концерт на Vataff Project провокира сетивата в НДК

ОFFNews 17 май 2016 в 19:03 2710 1

Сетивният концерт Vataff Project ще изкуши посетителите на XXI “Салон на изкуствата” в ДНК - Пространство за съвременен танц и пърформанс. На 21 май 2016 г., точно от 20:00 ч., микс от електронна музика и автентични инструменти от цял свят ще очароват меломаните с първия по рода си концерт в пространствата на Двореца.

Проектът е в уникален музикален стил – психеделично техно и амбиент с акустичен звук. Живото изпълнение на Vataff Project се допълва от специално изработена мултимедийна визия от Todor Warp, специално създадена да кореспондира с характера на музиката. Мястото на събитието също не е избрано случайно. Именно ДНК - Пространство за съвременен танц и пърформанс е мястото, където този проект би се разгърнал и би предложил на публиката едно изживяване по нетрадиционен начин.

Билетите са на цени от 10 лв. и се продават на касите на Билетен център - НДК и онлайн от мрежата на Ticketportal.bg. Входът в деня на събитието ще е 15 лв.

Идейният заряд и основател на Vataff Project е Виктор Маринов – жива легенда на българската електронна сцена, „високотехнологичен и аналогов до трансцендентност”, както го определят в музикалните среди. Стилът да смесва в участията си електронен лайв акт с изпълнения на традиционни музикални инструменти придава на проекта бутиков характер на изпълненията и води до многобройни участия по света.

На 21 май, заедно с Виктор в проекта, специално участие ще вземат и Веселин Митев, Росен Захариев и Антон Карадимчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки